Vladimir Putin, cotă de popularitate URIAȘĂ, în RusiaPopularitatea lui Vladimir Putin este în creștere, pe fondul intervenției în Siria, chiar și după mai multe mandate în fruntea Rusiei. Potrivit unui studiu recent, liderul de la Kremlin are o cotă de popularitate de aproape 90%.

Vladimir Putin: Doborarea avionulu rus este o lovitura aplicata in spateVladimir Putin: Doborarea avionulu rus este o lovitura aplicata in spate
Vladimir Putin: Doborârea avionulu rus este o lovitură aplicată în spateVladimir Putin: Doborârea avionulu rus este o lovitură aplicată în spate
Foto: politicsfordummies303.tumblr.com

Potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de Centrul rus pentru studierea opiniei publice VTIOM, citat de stiripesurse.ro, Vladimir Putin înregistreaza o cota de popularitate de 89,9% în luna octombrie, în crestere fata de procentul de 89,1%, cât a fost în luna iunie. În ianuarie 2012, presedintele rus beneficia de o cota de popularitate de 58,8%.

'Un astfel de nivel de aprobare pentru activitatea presedintelui rus este legat în primul rând de evenimentele din Siria, respectiv de loviturile aviatiei ruse asupra pozitiilor teroristilor de acolo', se mentioneaza într-un comunicat al VTIOM.

Pâna în prezent, fortele aeriene ruse au efectuat 700 de raiduri asupra a 690 de tinte în Siria începând cu data de 30 septembrie, când a debutat campania aeriana a Rusiei în aceasta tara si care este acoperita informational de televiziunea publica rusa.

Etichete: Kremlin, rusia, vladimir putin

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE