Vocea comunităţii creative din Bucureşti: S-a lansat platforma culturală art7.fmart7.fm, "un feed inspiraţional", un radio cu muzică din toate colţurile şi emisiuni culturale a fost lansat la începutul lunii mai, platforma reprezentând un proiect iniţiat de Ioana Voloacă în colaborare cu Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie – creart.

A fost lansata platforma culturala art7.fm
A fost lansată platforma culturală art7.fm

Începând cu 4 mai, platforma culturală art7 şi-a propus să devine vocea comunităţii creative din Bucureşti şi nu numai. art7 Radio vrea să reprezinte o agendă, o revistă, şi mai ales, un radio cultural, potrivit unui comunicat creart.

De asemenea, potrivit informaţiilor, urmează să fie lansată şi o revistă.

"Într-un Bucureşti în continuă schimbare culturală, în care arta şi cultura sunt din ce în ce mai prezente în viaţa oamenilor, într-un Bucureşti în care se creează şi se dezvoltă comunităţi de artişti, hub-uri de creatori cu profesii diferite, dar scopuri comune, nu a existat, cu adevărat, o «voce» a acestora în mediul radiofonic, şi nu numai", a declarat Ioana Voloacă, iniţiatoarea proiectului.

Ioana Voloacă a încercat în noiembrie 2015 să obţină o frecvenţă pentru Radio Art7, prin societatea Brandstorming Services SRL, participând la concursul CNA de acordare de frecvenţe radio disponibile.

Etichete: art7.fm, art7.fm bucuresti, platforma culturala, platforma culturală art7.fm, platforma culturala bucuresti, radio cultural, radio cultural bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE