VOCEA ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE 2015. Ediţie specială VOCEA ROMÂNIEI LIVE de Ziua NaţionalăVOCEA ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE 2015. Fanii emisiunii Vocea Romaniei pot urmari o editie speciala VOCEA ROMÂNIEI LIVE de Ziua Nationala. Alti 16 concurenti isi unesc vocile in cinstea Romaniei, marti seara, de la ora 20.30.

VOCEA ROMANIEI, 1 DECEMBRIE 2015. Editie speciala VOCEA ROMANIEI LIVE de Ziua Nationala
VOCEA ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE 2015. Ediţie specială VOCEA ROMÂNIEI LIVE de Ziua Naţională
Foto: ingerisidemoni.ro

VOCEA ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE 2015VOCEA ROMANIEI LIVE: Antrenorii au ales cele mai bune piese pentru elevii lor si sunt gata sa le aduca telespectatorilor un spectacol memorabil si sa aleaga impreuna cele mai bune voci care vor merge in etapa urmatoare si vor continua lupta pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro.

VOCEA ROMANIEI LIVE: #echipatudor intra in concurs cu Cristina Balan, Daniel Balan, Claudia Andas si Tincuta Fernea, #echipaloredana va fi reprezentata de Iulian Selea, Mihai Rait, care interpreteaza rolul lui Dorel din Las Fierbinti, Bogdan Vladau si Cristina Vasopol, #echipasmiley ii va aduce pe scena vocilor in editia speciala de 1 decembrie pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha si Nora Denes, iar #echipamoga continua batalia live cu Andrei Vitan, Alex Florea, Tomi Weissbuch si Cristina Stroe.

VOCEA ROMÂNIEI, 1 DECEMBRIE 2015. Concurentii au repetat zi de zi pentru momentele pe care le vor prezenta de la 20:30, in cea de-a doua editie live Vocea Romaniei, si vor interpreta atat hit-uri internationale, cat si melodii romanesti consacrate, precum Drumurile noastre, Un actor gabit sau Timpul.

Etichete: 1 Decembrie, 1 Decembrie 2015, vocea romaniei, VOCEA ROMANIEI 2015, VOCEA ROMÂNIEI LIVE, ziua naţională

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE