VOCEA ROMÂNIEI 2016. PRO TV a început filmările pentru noul sezon din VOCEA ROMÂNIEIVOCEA ROMÂNIEI 2016. Pro TV a anunţat începerea filmărilor pentru cel de-al şaselea sezon al show-ului Vocea României, care va fi difuzat în această toamnă.

Concurs Vocea Romaniei
Concurs Vocea României

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Juriul este neschimbat. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga vor avea în continuare rolul de juraţi şi de antrenori pentru concurenţii care vor trece de etapele preselecţiilor la VOCEA ROMÂNIEI 2016.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. "Vocea României a ajuns la cel de-al șaselea sezon. De luni începem filmările pentru audițiile pe nevăzute. Sunt curios, entuziasmat și gata să descopăr voci formidabile. În sezonul trecut am lucrat cu oameni extrem de talentați și sunt sigur că și anul acesta va fi la fel. Ne așteaptă, cu siguranță, un sezon incendiar, din care nu vor lipsi surprizele", a declarat Smiley.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. "Începe un nou sezon Vocea României, care mă prinde bucuros că tocmai am terminat de înregistrat al treilea album de studio împreună cu Vama. Primul nostru album lucrat cu un producător englez, James Lewis. Așa că o să mă bucur de sezonul ăsta cât am să pot de mult. Aștept să-mi reîntâlnesc colegii, echipa care mă face mereu să mă simt bine și concurenții. Habar n-am ce caut anul ăsta. Ah, da, o voce. Ba nu, mai multe. Mă bucur că Ligia Hojda și Larisa Mihăeș, concurentele mele din sezonul patru, se pregătesc să-și lanseze piese pe care le lucrează cu Agenția de Vise, agenția de management din care fac parte și care și-a propus să formeze mai mulți tineri artiști. Hai să fie Voce! Și să fie o călătorie frumoasă, nu, domnu' Moga?", a spus şi Tudor Chirilă.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Loredana a declarat: "De abia aștept să înceapă noul sezon, al șaselea la Vocea României! Vreau să descopăr noi talente care să mă provoace și inspire! Începe febra Vocea României!".

VOCEA ROMÂNIEI 2016. "Vocea României este o experiență care mă surprinde la fel de tare în fiecare an. În fiecare sezon descoperim voci foarte bune și artiști care sunt făcuți să fie pe scenă. Sunt nerăbdător să descopăr și anul acesta vocile cu care să construiesc o echipă puternică", a spus Marius Moga.

Etichete: vocea romaniei, vocea romaniei pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE