VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015: Concurentă de la ROMÂNII AU TALENT, pe scena VOCEA ROMÂNIEIVOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015: Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI revine vinerea aceasta, cu o nouă ediție, iar reprezentanții emisiunii anunță că pe scenă va urca un concurent surpriză, care s-a facut remarcat in primavara aceasta la Romanii au talent- este vorba de Irina Pelin.

VOCEA ROMANIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015: Concurent de la ROMANII AU TALENT, pe scena VOCEA ROMANIEI
VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015: Concurent de la ROMÂNII AU TALENT, pe scena VOCEA ROMÂNIEI
Foto: vocearomaniei.protv.ro

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015:

Voci originale, puternice, grave sau suave sunt gata sa impresioneze antrenorii de la Vocea Romaniei, informează site-ul emisiunii.

Cea de-a patra runda a auditiilor pe nevazute este gata sa inceapa, vineri, de la 20:30.

Tudor, Loredana, Smiley si Moga sunt gata sa-i asculte pe cei care vor urca pe scena si sa-i aleaga pe cei mai buni dintre ei, pentru a merge mai departe impreuna catre marele trofeu Vocea Romaniei! Concurenti cu atitudine si cu interpretari de exceptie ii vor face pe antrenori sa aiba replici bune si reactii pe masura. Lupta va fi, si de data aceasta, apriga, deoarece doar cei mai buni isi vor gasi un loc intr-una dintre cele patru echipe, adaugă sursa citată.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015:

Diseara vom vedea concurenti cu calitati vocale remarcabile, care au venit din toata tara pentru a impresiona in cea mai buna competitie a vocilor. Tot in editia de diseara, o voce care s-a facut remarcata in primavara aceasta la Romanii au talent se va auzi pe scena Vocea Romaniei! 

Melodiile profunde si interpretarile originale vor fi la putere in cea de-a patra editie Vocea Romaniei. Here without you, Enjoy the silence sau Nobody's wife sunt doar cateva dintre piesele care vor rasuna in aceasta seara pe scena vocilor.

Etichete: pro tv, vocea romaniei, VOCEA ROMANIEI 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h