VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Producătorii au dat de gol componenţa echipei lui SmileyVOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Cei patru antrenori şi-au completat echipele cu care vor să meargă spre marele premiu. Chiar dacă regula spune că nu poate fi cunoscută componenţa echipelor decât urmărind emisiunea ediţie cu ediţie, producătorii VOCEA ROMÂNIEI au dezvăluit pe pagina oficială a emisiunii echipa lui Smiley. 

VOCEA ROMANIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Producatorii au dat de gol componenta echipei lui Smiley
VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Producătorii au dat de gol componenţa echipei lui Smiley

VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Producătorii emisiunii au făcut o gafă de proporții chiar înainte de cea de-a cincea ediție din acest sezon. Ei au arătat fanilor, pe pagina oficială a emisiunii, componența finală a echipei lui Smiley. 

VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Îndrăgistul solist apare în centrul unei fotografii, înconjurat de toți cei 13 concurenți pentru care a întors scaunul la audiții și care au ales că-l urmeze în cursa pentru premiul de 100.000 de euro și titlu de ”Vocea României”, anunţă realitatea.net. 

VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. "Noile reguli de la Vocea României, impuse de formatul internațional al show-ului, mă fac să fiu și mai apropiat de toți cei care participă și să-i susțin mai puternic, indiferent de rezultatul prestației lor.", a spus Pavel Bartoș. 

VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Prima noutate în formatul emisiunii vizează etapa audițiilor pe nevăzute. Anul acesta, în cazul în care niciunul dintre antrenori nu va apăsa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai întoarce la finalul momentului. Concurenții care nu vor reuși să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe vor fi susținuți îndeaproape de Pavel Bartoș.

VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Cea de-a doua noutate este reprezentată de duelurile încrucișate. În semifinale, Tudor Chirilă , Loredana, Smiley și Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, este posibil ca nu toți antrenorii să aibă un concurent din echipa lor în finală.

VOCEA ROMÂNIEI, azi, vineri, 16 octombrie. Potrivit Pro TV, în platoul "Vocea României", doar vocea a contat la audiţiile pe nevăzute. Loredana, Marius, Smiley şi Tudor şi-au ocupat locurile în scaunele de antrenori şi au ascultat, timp de mai multe zile, mai mulţi concurenţi. 

Etichete: azi vineri 16 octombrie, echipa smiley, gafa PRO TV, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE