VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE:O vedetă a întors toate scaunele, pe scena Vocea RomânieiVOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE Cristina, cântăreaţa care a făcut parte din trupa Impact, a urcat pe scenă, la Vocea României. Tânăra, care a lăsat cariera pe loc secund după ce a născut gemeni, în urmă cu doi ani, este hotărâtă să dea un "impuls" carierei sale şi a făcut-o prin participarea la show-ul de talente de pe Pro TV, în cadrul ediției Vocea României de azi, 25 septembrie 2015.

VOCEA ROMANIEI, AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE: Cristina, ex Impact, a intors scaunele
VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE: Cristina, ex Impact, a întors scaunele
Foto: libertatea.ro

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE După interpretarea Cristinei, toţi cei patru juraţi s-au întors şi au rămas fără cuvinte când au văzut cine este concurenta din faţa lor.

Deşi este obişnuită cu scena, Cristina Bălan a recunoscut că emoţiile pe care le-a avut cu această ocazie au copleşit-o. VOCEA ROMÂNIEI, SEZON NOU, EDIȚIA A 2-A

CITEȘTE ȘI: VOCEA ROMÂNIEI: Piesa celebră care l-a ridicat pe Chirilă în picioare 

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE Într-un final, după ce ce toţi cei patru juraţi i-au prezentat motivele pentru care ar trebui să fie aleşi, cântăreaţa a optat pentru Tudor Chirilă, arata libertatea.ro.

Concurentii s-au pregatit sa urce pe scena si sa impresioneze cu vocile lor de exceptie, antrenorii si-au pregatit toate armele pentru a-i aduce pe cei mai buni in echipele lor, iar Pavel Bartos asigura inca o seara memorabila.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE

VOCEA ROMÂNIEI DE AZI, VINERI, 25 SEPTEMBRIE, a început pe PRO TV de la 20:30, iar telespectatorii au putut urmări concurenti siguri pe calitatile lor vocale, hotarati sa castige, dar si concurenti care s-au inscris in competitie pentru experienta.

Lupta pentru un loc in #echipatudor, #echipaloredana, #echipasmiley sau #echipamoga devine din ce in ce mai apriga.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZON NOU, EDIȚIA A 2-A

Etichete: cristina impact, pro tv, sezon nou vocea romaniei, trupa impact, vocea romaniei, vocea romaniei 25 septembrie 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE