VOCEA ROMÂNIEI AZI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015: Ultima șansă pentru locurile din echipeVOCEA ROMÂNIEI AZI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015: Vineri, 30 octombrie, concurenții luptă pentru ultima șansă să ocupe locurile rămase în echipele antrenorilor.

VOCEA ROMANIEI AZI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015: Ultima sansa pentru locurile din echipe
VOCEA ROMÂNIEI AZI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015: Ultima șansă pentru locurile din echipe
Foto: vocearomaniei.protv.ro

VOCEA ROMÂNIEI AZI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015: 

Batalia pe butoane se inteteste azi la Vocea Romaniei, in ultima runda de auditii pe nevazute. Este ultima sansa pentru concurenti sa ocupe locurile ramase libere in cele patru echipe. Tensiunea acestora este la cele mai inalte cote, deoarece ei vor lupta cu toate armele pentru locul ramas liber in #echipatudor, pentru cele trei locuri libere din #echipaloredana si pentru cele doua atat din #echipasmiley, cat si #echipamoga.

Va fi o competitie extrem de dura atat pentru cei care vor urca pe scena plini de emotii, cat si pentru antrenori, care isi doresc sa aduca in echipele lor cele mai bune voci, cu care sa mearga mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei, informeaza site-ul emisiunii.

VOCEA ROMÂNIEI AZI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015: 

Telespectatorii vor avea parte de o editie savuroasa din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile extraordinare ale celor patru antrenori, deciziile neasteptate si lupta apriga pentru cei mai buni concurenti.

Competitia va starni pasiuni nebanuite, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor face tot posibilul sa-si completeze echipele cu voci speciale, surprinzatoare, memorabile. Lupta va fi apriga, reactiile celor patru neasteptate, iar bucuria sau dezamagirea li se va citi pe fete. In ultima editie de auditii pe nevazute vom vedea ce il va determina pe Smiley sa spuna in repetate randuri: "Nu, nu, nu, nu! Nu se poate!" si sa se ridice mahnit de pe scaun, dar si ce concurenta i-a fascinat pe antrenori si l-a facut pe Tudor sa spuna: "Esti constienta ca picioarele tale sunt un atu?".

VOCEA ROMÂNIEI AZI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015: 

To azi vom vedea care sunt concurentii ce ii vor vraji pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga si daca vor apasa butonul si isi vor intoarce scaunele pentru piese precum: Waiting all night, Ileana Ileana sau Radioactive.

Etichete: pro tv, vocea romaniei, VOCEA ROMANIEI 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE