VOCEA ROMÂNIEI. O tânără de 17 ani a câştigat marele PREMIU de 100.000 de euroTeodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, este câştigătoarea sezonului şase al emisiunii "Vocea României" şi a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Teodora Buciu si Tudor Chirila
Teodora Buciu şi Tudor Chirila

Teodora Buciu, elevă la Liceul "Nicolae Tonitza" din Bucureşti, la secţia de Filologie, a declarat cu lacrimi în ochi: "Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire".

Este pentru al treilea an consecutiv când Tudor Chirilă reuşeşte să aducă în echipa sa marele trofeu. Chiar dacă cei doi au avut şi divergenţe în timpul competiţiei, Chirilă a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, care i-au pus în evidenţă calităţile vocale.

"Pentru mine, nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs", a afirmat Tudor Chirilă după încheierea concursului, transmite Pro TV.

Teodora Buciu este originară din Bucureşti. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani şi a luat lecţii de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reuşind să câştige premii. De un an, îmbină teatrul cu canto şi îşi doreşte să studieze musical-ul la Londra.

S-a înscris la "Vocea României" hotărâtă să-şi demonstreze calităţile vocale şi să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

În etapa confruntărilor a cântat piesa "Don't rain on my parade" şi l-a convins încă o dată pe Tudor Chirilă să mizeze pe ea, iar în runda knockout-urilor, ea a interpretat inventiv melodia "Bang, bang", reuşind să primească aprecierea tuturor antrenorilor.

În primele două show-uri live a cântat aria "Lascia ch'io pianga" şi melodia "Creep", iar telespectatorii au votat-o în număr mare şi au trimis-o de fiecare dată mai departe în competiţie.

În finală, Teodora Buciu a prezentat trei momente. Singură, a cântat melodia "Cry baby", iar împreună cu Tudor Chirilă a interpretat piesa "Zmeul". Ultima melodie interpretată pe scenă de câştigătoarea sezonului şase al show-ului "Vocea României" a fost "Who wants to live forever", alături de Tiberiu Albu.

Etichete: castigator vocea romaniei, vocea romaniei, vocea romaniei sezonul 6

0/1 COMENTARII
andrei
18 Dec 06:45
+0
VOTURI
-0
felicitari si la cat mai multe succese !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE