VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. VOCEA ROMÂNIEI revine la PRO TV cu reguli NOI. CE SE SCHIMBĂVOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. Noul sezon Vocea României va debuta la Pro TV pe 18 septembrie într-un nou decor și cu două reguli noi ce au fost preluate din formatul internațional al emisiunii. 

VOCEA ROMANIEI SEZONUL 5. VOCEA ROMANIEI revine la PRO TV cu reguli NOI. CE SE SCHIMBA
VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. VOCEA ROMÂNIEI revine la PRO TV cu reguli NOI. CE SE SCHIMBĂ

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. Pe 18 septembrie, Smiley, Marius Moga, Tudor Chirilă și Loredana își vor relua rolurile de jurați la Vocea României. Sezonul 5 al emisiunii vine însă și cu două reguli noi. 

Prima noutate în formatul emisiunii vizează etapa audițiilor pe nevăzute. Anul acesta, în cazul în care niciunul dintre antrenori nu va apăsa butonul pentru un anumit concurent, scaunele nu se vor mai întoarce la finalul momentului. Concurenții care nu vor reuși să convingă antrenorii că merită să meargă mai departe vor fi susținuți îndeaproape de Pavel Bartoș, scrie paginademedia.ro. 

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. Cea de-a doua noutate este reprezentată de duelurile încrucișate. În semifinale, Tudor Chirilă , Loredana, Smiley și Moga se pot provoca reciproc. Fiecare antrenor poate alege un concurent dintr-o altă echipă pentru a se duela cu unul din echipa sa. Cu acest nou mecanism, este posibil ca nu toți antrenorii să aibă un concurent din echipa lor în finală. 

VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 5. „Ne dorim ca fiecare sezon Vocea României să aducă elemente surpriză și noutăți pentru telespectatori, iar cele două reguli noi duc întreaga producție un pas mai departe. Avem voci foarte bune, iar show-ul va fi unul intens, cu o gamă largă de emoții și reacții. Anul acesta, confruntarea va fi mai dură ca oricând, atât pentru concurenți, cât și pentru antrenori", a declarat Dan Alexandrescu, Producător Executiv Vocea României. 

Etichete: Loredana, Marius Moga, pro tv, sezonul 5, smiley, tudor chirila, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h