VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Cine sunt FINALIȘTII sezonului 5 VOCEA ROMÂNIEIVOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Vineri seară, concurenții au urcat  pe scena de la Vocea României pentru a demonstra încă o dată cât de mult își doresc să ajungă în Marea Finala din acest sezon. Emoții, jocuri de lumini și momente artistice incendiare. Primii finaliști au fost deja aleși de public. 

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Cine sunt FINALIȘTII sezonului 5 VOCEA ROMANIEI
VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Cine sunt FINALIȘTII sezonului 5 VOCEA ROMÂNIEI
Foto: vocearomaniei.protv.ro

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Publicul a decis! Ei sunt finalistii sezonul 5 Vocea Romaniei:

Dupa un prim duel incrucisat intre Michel Kotcha si Antonio Fabrizi, publicul si-a decis favoritul. Michel Kotcha, concurent al Echipei Smiley este primul FINALIST al serii.

Cel de-a doilea duel din Semifinala Vocea Romaniei s-a dat intre Mihai Rait Dragomir si Cristina Balan. Actorul din Las Fierbinti a interpretat piesa "Can't Take My Eyes Off You", in timp ce concurenta lui Tudor Chirila a cantat "Jesus Christ Superstar".

Dupa un duel care a demonstrat inca o data ca Doar vocea conteaza, iar publicul a decis cine este cel de-al doilea FINALIST. Cristina Balan este concurenta care isi urmeaza visul in competitia vocilor.

Duelul cu numarul trei s-a dat intre Tincuta Fernea (Echipa Tudor) si Tomi Weissbuch (Echipa Moga). Pentru aceasta etapa a concursului, Tudor a decis ca Tincuta sa interpreteze o piesa semnata Abba - "The Winner Takes It All", iar momentul sau s-a ridicat la nivelul asteptarilor. La randul sau, Tomi a mizat pe piesa "Preocupat cu gura ta", interpretata in varianta originala de Smiley.

Publicul si-a votat concurentul preferat, iar Tomi Weissbuck este cel de-al treilea FINALIST

Cel de-al patrulea finalist a fost desemnat Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, care s-a duelat cu Alex Florea, din echipa lui Marius Moga. Alex Florea a interpretat piesa "Singur" a celor de la Talisman, iar Tobi Ibitoye a interpretat o piesa de la Ed Sheran, "Make it rain", reusind imediat sa intre in gratiile publicului. Tobi, este student la chimie şi vine din Nigeria.

Sursa: vocearomaniei.protv.ro

Etichete: finala, finaliști, Semifinala, vocea romaniei

0/1 COMENTARII
hmm
12 dec 16:18
+0
VOTURI
-0
Tobi Ibitoye are vocea cea mai buna ... ar fi pacat sa nu fie a ROMANIEI.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h