VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. PREMIERĂ: Poți urmări Vocea României și în pauzele publicitareVOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. PREMIERĂ la ediția de vineri seară a show-ului VOCEA ROMÂNIEI. Telespectatorii vor avea parte de o supriză: imagini în direct din platoul Vocea Romaniei, pe durata pauzei publicitare!

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. PREMIERA: Poti urmari Vocea Romaniei si in pauzele publicitare
VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. PREMIERĂ: Poți urmări Vocea României și în pauzele publicitare

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. Vineri seară, telespectatorii vor putea urmări imagini in direct din platoul Vocea Romaniei, pe durata pauzei publicitare și vor putea vedea cum arata primele minute dupa ce Pavel a spus „Publicitate!", dar și cum se pregatesc antrenorii in minutele dinaintea intrarii in live. Telespectatorii vor vedea, in direct, ce se intampla in platoul Vocea Romaniei, atmosfera si agitatia specifice minutelor de pauza, in trei dintre pauzele publicitare din aceasta editie!

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE. În această seară, are loc semifinala "Vocea Romaiei" care aduce reguli noi. Antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate. Concurentii au fost pregatiti zi de zi si impreuna cu antrenorii lor, au ales piese potrivite fiecarui timbru, pentru a le oferi celor de acasa experiente muzicale unice. 

Sursa: vocearomaniei.protv.ro

Etichete: 11 decembrie, Semifinala, vineri, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE