VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 13 NOIEMBRIE. O concurentă, salvată în ultimul moment de Marius MogaDelia Pitu si Roxana Morar sunt doua concurente care vor ramane multa vreme in mintea audientei. Tudor Chirila le-a pus in fata unei piese greu de interpretat, dar vocile lor puternice au demonstrat din nou ca merita sa mearga mai departe.

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 13 NOIEMBRIE. O concurenta, salvata in ultimul moment de Marius Moga (Foto romaniatv.net)
VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 13 NOIEMBRIE. O concurentă, salvată în ultimul moment de Marius Moga (Foto romaniatv.net)

In cea de-a doua runda de confruntari, Tudor a decis ca Delia si Roxana "sa se dueleze in ringul vocilor", antrenorul considerand ca ambele pot face fata unei provocari muzicale care nu a mai fost pana acum la "Vocea Romaniei". Cele doua concurente au fost provocate sa interpreteze piesa "I can't get no satisfaction", in varianta lui Bjork si PJ Harvey.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 13 NOIEMBRIE. Cupluri celebre, pe scenă la VOCEA ROMÂNIEI, azi

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, VINERI, 13 NOIEMBRIE 2015. Atmosfera devine din ce in ce mai tensionata la Vocea Romaniei, iar concurentii lupta si vinerea aceasta pentru un loc in semifinala. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au format inca noua cupluri de duelisti, care vor intra in ring si vor face tot posibilul sa demonstreze ca vocea lor merita sa mearga mai departe in competitie.

Ambele concurente s-au temut inca de la inceput de alegerea muzicala a lui Tudor si au considerat-o o piesa foarte grea si dificil de interpretat. Delia si Roxana au vrut sa demonstreze ca locul lor este in aceasta competitie si au reusit sa puna in scena o reprezentatie extraordinara.

Tudor Chirila s-a aratat multumit de alegerea facuta si de interpretarea fetelor, iar dupa discutiile care au avut loc intre ceilalti antrenori, cantaretul a marturisit ca se bucura ca a reusit inca o data sa starneasca atatea controverse.

Dupa incheierea reprezentatiei, artistul a fost nevoit sa faca o alegere, iar aceasta a fost Roxana Morar. Delia Pitu a fost pe punctul de a parasi competitia Vocea Romaniei, insa unul dintre antrenori a decis sa o salveze. In ultimul moment, Marius Moga a hotarat ca Delia sa devina membra a echipei sale si astfel drumul concurentei in competitia vocilor continua, anunta vocearomaniei.protv.ro. 

Etichete: 13 NOIEMBRIE, delia pitu, Marius Moga, salvare, vineri, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE