VOCEA ROMÂNIEI, vineri, 16 octombrie. Loredana Groza, într-o rochie sexy la VOCEA ROMÂNIEI. FOTOVOCEA ROMÂNIEI, vineri, 16 octombrie. Loredana Groza a purtat o rochie sexy în emisiunea de aseară VOCEA ROMÂNIEI, o fotografie cu ţinuta vedetei ce a fost publicată pe o reţea de socializare strângând rapid sute de like-uri. 

VOCEA ROMÂNIEI, vineri, 16 octombrie. Cântăreața a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare într-o rochie super sexy, neagră și care îi lăsa la vedere picioarele, de sus până jos. Încadrată ce colegii ei din juriu Lori are un picior ridicat, fiind extrem de sexy.

VOCEA ROMÂNIEI, vineri, 16 octombrie. Fotografia a strâns rapid mii de like-uri şi comentarii.

VOCEA ROMÂNIEI, vineri, 16 octombrie. Juraţii de la Vocea României au avut parte de o mare surpriză în cea de-a cincea ediţie. Un cunoscut cântăreţ a decis să-şi încerce norocul şi s-a înscris la concurs. Este vorba despre Alin Pascal, fiul cunoscutei interprete de muzică populară, Matilda Pascal Cojocăriţa.

VOCEA ROMÂNIEI, vineri, 16 octombrie. Cea care s-a întors când i-a auzit vocea a fost Loredana. Aceasta s-a bucurat enorm când a văzut despre cine este vorba, scrie romaniatv.net. 

Etichete: 16 octombrie, alin pascal, loredana groza, matilda pascal cojocarita, rochie, vineri, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE