VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015: Ultima rundă a duelurilor din acest sezonVOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015: Ultimele zece cupluri de dueliști vor intra în ring, vineri seară, și vor lupta pentru un loc în semifinalele competiției. 

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015.
VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. Batalia va fi dura in ultima editie de dueluri din acest sezon Vocea Romaniei, misiunea antrenorilor de a alege cate o singura voce din fiecare duel va fi extrem de dificila, dar salvarea unor concurenti va aduce lacrimi de bucurie si aplauze. Astăzi vom vedea pe cine vor decide Tudor si Loredana sa salveze si sa aduca in echipele lor.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. Voci puternice, calde sau pline de energie vor rasuna in ringul vocilor si ii vor face pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga mandri de concurenti si de momentele create impreuna cu acestia pentru etapa duelurilor.

Melodii precum One sweet day, Ironic sau We’ve got tonight vor fi interpretate cu pasiune si energie si vor aduce ropote de aplauze, bucurie, dar si dezamagire pe chipul celor care nu vor reusi sa mearga mai departe.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. Vineri vor fi ultimele confruntari inaintea semifinalelor live Vocea Romaniei, care vor incepe vinerea viitoare, pe 27 noiembrie, de la 20:30. Cei mai buni concurenti ramasi in competitie isi vor demonstra calitatile vocale in direct in fata telespectatorilor, care ii vor juriza de acasa si vor ajuta sa fie cu un pas mai aproape de marele trofeu Vocea Romaniei si de premiul in valoare de 100.000 de euro.

Sursa: vocearomâniei.protv.ro

 


Etichete: duel, Loredana, Marius Moga, smiley, tudor chirila, vocea romaniei

0/1 COMENTARII
Calin
21 Nov 19:34
+0
VOTURI
-0
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: mcalin007@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE