VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 4 DECEMBRIE: Invitat surpriză, în acestă seară, pe scena VOCEA ROMÂNIEIVOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 4 DECEMBRIE: Concurenții care au reușit să impresioneze în primele două ediții live vor urca pe scenă pentru a convinge încă o dată publicul și antrenorii că merită să rămână în competiție și să ajungă în etapa duelurilor încrucișate. 

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 4 DECEMBRIE: Invitat - surpriza, in acesta seara, pe scena VOCEA ROMANIEI
VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 4 DECEMBRIE: Invitat - surpriză, în acestă seară, pe scena VOCEA ROMÂNIEI

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 4 DECEMBRIE: În timp record, antrenorii au ales cele mai bune piese pentru concurenții din echipele lor și, împreună cu band-ul emisiunii și trupa PRO Dance, au gândit momente de excepție, care vor surprinde și vor ajunge la sufletele telespectatorilor. Vocea Romaniei.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 4 DECEMBRIE: Surpriza este invitatul special al celui de-al treilea show live. E fosta concurentă Vocea României, Feli, care va cânta cea mai nouă piesă a sa, Creioane colorate. “Când am auzit că mă voi reîntoarce pe scena de la Vocea României, m-am bucurat foarte tare! Am retrăit într-o fracțiune de secundă toate momentele faine la care am luat parte în rol de concurentă. 

SURSA: vocearomaniei.protv.ro.


Etichete: feli, Loredana, Marius, Moga, smiley, tudor chirila, vocea romaniei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h