VOCEA ROMÂNIEI VS. X FACTOR: Cine a câștigat bătălia raiting-ului vineri, 4 DECEMBRIE 2015VOCEA ROMÂNIEI VS. X FACTOR: Bătălia raiting-ului dintre Vocea României, de pe Pro TV și X-Factor, de pe Antena 1, a fost ceva mai strânsă la ediția de aseară. VOCEA ROMÂNIEI a fost pe prima poziție, dar diferența față de X FACTOR a fost ceva mai mică.

VOCEA ROMANIEI VS. X FACTOR: Cine a castigat batalia raiting-ului vineri, 4 DECEMBRIE 2015
VOCEA ROMÂNIEI VS. X FACTOR: Cine a câștigat bătălia raiting-ului vineri, 4 DECEMBRIE 2015
Foto: ziarulring.ro

VOCEA ROMÂNIEI VS. X FACTOR:

Vocea României și X-Factor s-au intersectat aproape trei ore și jumătate, de la 20.30 și până aproape de miezul nopții. Show-ul de pe Pro TV, ajuns la a doa gală live, s-a terminat mult după miezul nopții, la 1.20.

Paginademedia.ro a prezentat  audiențele pe intersecția Vocea României - X-Factor, dar și pe tot intervalul Vocii.

VOCEA ROMÂNIEI VS. X FACTOR:

Pe toate cele trei targeturile de difuzare, Vocea României a fost peste emisiunea de la Antena 1. Diferențele au fost însă mai mici decât la emisiunile precedente.

La nivel național, între Vocea și X-Factor au fost 40.000 de telespectatori: o medie de 1,19 milioane de români la emisiunea jurizată de Loredana, Marius Moga, Tudor Chirilă și Smiley și de 1,15 la show-ul de pe Antena 1.

VOCEA ROMÂNIEI VS. X FACTOR:

La orașe, emisiunea de pe Pro TV a avut 100.000 de telespectatori în fața concursului jurizat de Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

O diferență de 100.000 de telespectatori în favoarea Pro TV a fost între cele două emisiuni și pe segmentul comercial 18-49 de ani.

Audiența Pro TV și Antena 1 vineri, 4 decembrie, pe intervalul de intersecție al emisiunilor Vocea României și X-Factor, pe Paginademedia.ro.

Etichete: vocea romaniei, X Factor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE