Vodafone anunţă că face ANGAJĂRI în Bucureşti şi alte oraşe din RomâniaOperatorul de telefonie mobilă anunţă că face angajări atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară. 

Vodafone anunta ca face ANGAJARI in Bucuresti si alte orase din Romania (Foto retail-news.eu)
Vodafone anunţă că face ANGAJĂRI în Bucureşti şi alte oraşe din România (Foto retail-news.eu)

Vodafone anunţă că angajează un manager de magazin la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, cel puţin un an experienţă în coordonare, bune abilităţi de vânzare şi negociere, capacitatea de a gestiona conflicte, cunoştinţe medii de engleză, ştii să operezi un PC.
Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Tot la Bucureşti, Vodafone angajează pe postul de analist rapoarte distribuţie m-pesa.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit facultatea, are foarte bune abilităţi de analiză şi sinteză, abilităţi avansate de lucru în Microsoft Excel, Access, Microsoft Word şi Microsoft Power Point, cunoştinţe avansate de Access sau SAS, minimum doi ani experienţă în vânzări, FMCG sau telecom. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de planificare şi organizare, de comunicare, e atent la detalii şi gândire analitică. 
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

Detalii despre oferta completă de locuri de muncă în cadrul Vodafone sunt disponibile pe romaniatv.net. Etichete: angajări, Bucureşti, manager magazin, vodafone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE