Voiculescu a participat la ședința USL despre numirea lui Iohannis în GuvernCu toate că Dan Voiculescu nu mai este decât președinte onorific al PC, el a participat la ședința în care s-a stabilit ce post va ocupa Klaus Iohannis. În 2009, Traian Băsescu spunea că nu vrea să îl numească pe Iohannis premier deoarece a fost propus în urma unei ședințe la Grivco - firma deținută de Voiculescu. 

Voiculescu
Voiculescu

Zilele trecute, Traian Băsescu declara că de data aceasta venirea lui Klaus Iohannis în Guvern i se pare de bun augur, deoarece Dan Voiculescu nu s-a mai afla în spatele acestei propuneri. Luni dimineață, însă, la ședința USL în care urma să se stabilească soarta lui Iohannis în Guvern, alături de Crin Antonescu și Victor Ponta, a participat și Dan Voiculescu. 

Premierul Victor Ponta a declarat agenţiei MEDIAFAX că îl propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la această instituţie este nevoie de o situaţie clară, de stabilitate, şi că problema funcţiei de vicepremier va fi discutată rapid în USL. Klaus Iohannis susţine o conferinţă de presă astăzi, la ora 14.00.

El a precizat că urmează să îl informeze şi pe preşedintele Traian Băsescu despre faptul că va înainta luni această nominalizare, dar a amintit că şeful statului a declarat deja public că are o părere bună despre Iohannis.

Premierul a arătat că urmează să aibă o întrevedere atât cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, cât şi cu Klaus Iohannis în acest sens.

Etichete: antonescu, Dan Voiculescu, Guvern, Klaus Iohannis, Ponta, usl

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE