Volkswagen recheamă în service peste 400.000 de mașini. Ce PROBLEME sunt la centura de siguranţăGrupul german Volkswagen (VW) a anunțat vineri că cheamă 410.000 de mașini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate și și-a sfătuit clienții să nu folosească scaunul din mijloc, relatează AFP.

Volkswagen recheama in service peste 400.000 de masini. Ce PROBLEME sunt la centura de siguranta
Volkswagen recheamă în service peste 400.000 de mașini. Ce PROBLEME sunt la centura de siguranţă

În anumite cazuri, precum "schimbarea bruscă a benzilor, cu cinci persoane la bord", încuietorile centurilor "se pot suprapune", iar centura scaunului din stânga "se poate deschide", avertizează grupul într-un comunicat.

O soluție care necesită intervenția unui tehnician "a fost concepută", anunță grupul, care își "sfătuiește clienții să nu folosească scaunul din mijloc din spate", atât timp cât nu este efectuată reparația, scrie News.ro.

Potrivit agenției germane DPA, problema vizează 219.000 VW Polo de ultimă generație și 191.000 de automobile marca spaniolă Seat din seriile Ibiza și Arona.

Întreprinderea cu 12 mărci - cel mai mare constructor de automobile din lume - își va contacta clienții vizați "în scurt timp", precizând că, în afara acestei defecțiuni, "mașinile vizate pot circula în deplină securitate".

Etichete: centura de siguranta volkswagen, probleme centura siguranta, rechemare service masini volkswagen, Volkswagen

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:24
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE