Vor fi montate garduri de-a lungul liniei tramvaiului 21, investiţie de 4 milioane de leiPrimăria Capitalei va delimita de traficul auto cei aproape 9 kilometri ai liniei de tramvai 21, pe modelul liniei tramvaiului 41, urmând să investească aproape 4 milioane de lei în montarea unui gard de oţel, potrivit unui proiect de hotărâre care a fost aprobat, luni, în şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), informează News.ro.

Tramvaiul 21
Tramvaiul 21

Proiectul de hotărâre privind montarea de garduri de-a lungul liniei tramvaiului 21 a fost aprobat în şedinţa extraordinară de luni a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, primind 42 de voturi "pentru", trei abţineri şi un vot "împotrivă".

"Circulaţia tramvaielor de pe traseul liniei 21 (cuprins pe tronsonul Şos. Colentina, Calea Moşilor între bucla de întoarcere Helitube şi B-dul Carol) este îngreunată de cea a autovehiculelor care pătrund pe ampriza liniei de tramvai, neputându-se asigura o frecvenţă de circulaţie constantă, conform graficelor stabilite. Aplicarea acestui tip de reglementare a circulaţiei rutiere cotribuie la creşterea vitezei de exploatare a tramvaielor şi o frecvenţă mai bună de circulaţia a acestora, ceea ce este în beneficiul cetăţenilor", se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre, semnat de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Separarea traficului auto de linia de tramvai va fi făcută prin montarea unor panouri de gard confecţionate din ţeavă de oţel cu diametrul de 51x3.5 milimetri. Gardul va fi montat pe lungimea de aproape 9 kilometri a liniei de tramvai, excepţie făcând intersecţiile, zonele de acces şi zona peroanelor. Înălţimea gardului va fi de aproape un metru de la nivelul superior al şinei.

Municipalitatea arată că separarea liniei de tramvai de restul traficului duce la creşterea medie a vitezei, precum şi a capacităţii de transport cu aproape 18 la sută mai mult decât în prezent. De asemenea, se poate obţine şi o reducere a numărului de tramvaie care circulă pe acest traseu, de la 18 la 15.

Primăria Capitalei se aşteaptă ca numărul de călători să crească cu aproape 700 pe oră şi sens, iar venitul suplimentar să fie de 327,60 de lei.

"Un alt avantaj va fi acela de diminuare a accidentelor cu terţi participanţi la trafic şi pietoni care nu vor mai avea acces la intersecţia cu calea de rulare a tramvaielor, decât prin locuri prestabilite", mai scrie în proiect.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 3.950.112 de lei, cu TVA.

Etichete: gard tramvai, tramvai, tramvaiul 21

0/9 COMENTARII
ElvaMnr
15 nov 04:07
+0
VOTURI
-0
Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries. http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.
MIARku
22 oct 22:28
+0
VOTURI
-0
http://www.tagged.com/profile.html?uid=7336796983
AlysonQus
21 oct 19:15
+0
VOTURI
-0
https://imgur.com/user/Ulloawillisam
AlysonDqu
18 oct 13:37
+0
VOTURI
-0
http://rxcentre24com.bravesites.com/
AlysonBdi
08 oct 21:28
+0
VOTURI
-0
Hi all! Lately I have been fighting with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well url and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
NatalieCap
24 sep 23:53
+0
VOTURI
-0
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.
Presedintele Partidului Vietii Autentice
13 sep 12:08
+0
VOTURI
-0
Ordin de Memorat si de Promovat
Si a zis Dumnezeu: "Sa fie Danacu Viorel, ca sa nu se inteleaga cu Nicu Viorel Danacu!" Si asa a fost.
Si a zis Dumnezeu: "Sa fie fecale si diarie Gigi Becali, fiul lui Atanase si Alexandrina Becali, cu fiicele sale,
Teodora, Alexandra si Cristina, domiciliat in sos./bld. pipera tunari nr. 41!" Si asa a fost.
Si Dumnezeu nu se indoieste de creatia Sa si e bine ca e asa.
Domnul Dumnezeu a facut ca Danacu Viorel sa nu se mai inteleaga cu el insusi,
cat timp o trai Danacu Viorel.
Zis-a Domnul Dumnezeu: "Sa fie excrement Gigi Becali, cat timp o trai el".
Domnul Dumnezeu a facut ca sa fie prost Gigi Becali, cat timp o trai Gigi Becali.
Iisus le-a zis tuturor apostolilor: danacu viorel si nicu viorel danacu au fost, exista si vor fi prostii
prostilor si asa vor ramane cat vor trai.
Iisus le-a zis tuturor apostolilor: gigi becali a fost, este si va fi spurcaciune cat va trai.
Dumnezeu va scoate din pomul vietii si din cetatea sfanta partea celor ce vor sterge sau modifica ceva din
cuvintele scrise si vor fi exterminati.
vlad
13 sep 10:23
+0
VOTURI
-0
Este ok, dar nu foarte utila... tramvaiul nu prea se blocheaza pe Colentina, pe Mosilor cu atat mai putin. Problema este ca nu vine suficient de des. Nu mai bine de banii astia mai luat 2-3 garnituri?
LUCRU LA DOMICILIU
12 sep 18:51
+0
VOTURI
-0
Va oferim urgent munca acasa exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE