VOT DIASPORA, TURUL II: Doi studenţi români din Canada merg pe jos peste 100 de km, pentru a votaALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI, VOT ÎN DIASPORA: Doi studenţi români din Vancouver, Ioan şi Alecsandru, vor să demonstreze că distanţa nu reprezintă o problemă pentru cei ce vor să voteze şi vor merge pe jos, mai bine de 100 de kilometri, până la cea mai apropiată secţie de votare, pentru a putea să își exercite acest drept fundamental, duminică, pe 16 noiembrie, la cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial.

VOT DIASPORA, TURUL II: Doi studenti romani din Canada merg pe jos peste 100 de km, pentru a vota
VOT DIASPORA, TURUL II: Doi studenţi români din Canada merg pe jos peste 100 de km, pentru a vota
Foto: realitatea.net

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI, VOT ÎN DIASPORA: Pentru a încuraja românii de pretutindeni să iasă la vot, Ioan şi Alecsandru au demarat un proiect unic: vor merge pe jos 127 de kilometri, din care 46 de kilometri cu feribotul, până la cea mai apropiată secţie de votare, anume Consulatul general al României din Vancouver, scrie Adevărul.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI, VOT ÎN DIASPORA: Expediţia lor a început vineri şi aventura lor se va sfârşi duminică, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

„Tocmai am fost treziţi de 2 angajaţi de la BC Ferries şi ni s-a comunicat că plaja este privată şi că nu putem să rămânem. Dar au fost înţelegători şi ne-au îndemnat să transversăm autostrada şi să montăm cortul pe partea cealaltă a autostrăzii. Am schimbat locul cortului dar credem ca ar fi mai bine sa ne continuam drumetia daca tot ne-am trezit.(Este ora 21:35) — laTsawwassen Beach", au postat ei pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI, VOT ÎN DIASPORA: A doua zi, şi-au reluat aventura. Sute de români din lumea întreagă le trimit mesaje de susţinere şi de mulţumire.

„După 11km plini cu peripeţii, inclusiv îngheţul apei în sticlă, am ajuns la primul nostru popas. Din cauza celor întâmplate, planurile s-au schimbat puţin, deci vom merge toată noaptea şi vom încerca să ajungem dimineaţa la a doua destinaţie", este un al doilea mesaj al tinerilor români.

LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIASPORA. ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. "La alegerile pentru Presedintele Romaniei din anul 2014, cetatenii romani aflati in strainatate in ziua scrutinului vor putea sa voteze la orice sectie de votare, in baza actelor de identitate prevazute de Biroul Electoral Central (BEC) in Decizia nr. 10/ 2014", a mentionat MAE, intr-un comunicat. Ministerul pune la dispozitie o harta detaliata cu sectiile de votare.

DESCARCĂ  DE AICI DECLARAŢIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE PENTRU ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, TURUL II

LISTA SECȚIILOR DE VOT DIN STRĂINĂTATE POATE FI DESCĂRCATĂ AICI

HARTA SECȚIILOR DE VOT DIN DIASPORA

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI DIASPORA. Pentru a evita cozile si aglomerarile care s-au produs in turul I de scrutin, MAE recomanda alegatorilor sa se prezinte la urne cat mai devreme posibil, avand in vedere ca urnele sunt deschise in intervalul orar 7.00-21.00, duminica, 16 noiembrie.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, canada, secții de vot străinătate, TURUL DOI, vot în diaspora

0/1 COMENTARII
gavriil
15 nov 21:23
+0
VOTURI
-0
Vizionati pe youtube: 1 Victor PONTA este ASASINUL procurorului PANAIT! all

Puteti afla care au fost ultimele cuvinte ale procurorului:
"...Cainele asta de Ponta m-a omorat!" (la minutul 1:27 in clipul youtube)

Puteti face abstractie de atasarea la clip a declaratiilor lui Basescu. Aceasta asociere nu face decat sa aduca un deserviciu adevarului din prima parte a clipului, care prezinta documente si probe din ancheta, inclusiv stenograma din dosar a convorbirii telefonice in care se planuieste asasinatul. (minutul 0:00 in clipul youtube).


Vedeti si: Victor Ponta the KILLER (tot pe youtube)

Acest clip arata informatiile inregistrate de pe site-ul exploziv-news.ro, care a "disparut" ulterior de pe Internet.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h