BUGETUL 2015. VOTUL FINAL pe Legea Bugetului pe 2015 va fi dat DUMINICĂParlamentarii au decis ca votul final pe Legea Bugetului pentru anul 2015 să fie dat duminică, de la ora 10:00. Parlamentarii vor dezbate bugetul pe 2015 și sâmbătă.

VOTUL FINAL pe Legea Bugetului pe 2015 va fi dat DUMINICA
VOTUL FINAL pe Legea Bugetului pe 2015 va fi dat DUMINICĂ
Foto: www.immromania.ro

UPDATE Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, sâmbătă, articolele proiectului de buget de asigurări sociale de stat pe 2015, urmând ca votul final să se dea duminică, împreună cu votul la proiectul de buget de stat.

Aleşii din Opoziţie şi-au exprimat nemulţumirea că şedinţa nu a început la ora 14, aşa cum era prevăzut. Ulterior, preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat motivul pentru care şedinta a început cu o oră mai târziu, potrivit realitatea.net.

"Îmi cer scuze pt aceasta intarziere este trei pentru ca un deputat de la dumneavoastra din grup paramentar vrea să plece în circumscripția electorală. Și în loc să depuna hârtia în noiembrie a depus-o acum, că în loc să coste 800 de dolari biletul, sa coste trei mii", a spus Zgonea.

Aleşii au votat, printre altele, adoptarea unui amendament propus de Ministerul Dezvoltării, pentru a fi introdus un buget minim pentru primării. "Primarii nu mai au de ce să stea cu mâna întinsă la preşedinţii de Consilii Judeţene", a concluzionat Liviu Dragnea.

Etichete: buget 2015, duminică 21 decembrie, Legea Bugetului, parlament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h