Vouchere cadou de 50 și 30 de lei, într-un magazin H&M din BucureştiH&M redeschide, sâmbătă, un magazin din Bucureşti. În ziua redeschiderii acestei unităţi comerciale clienţii vor primi vouchere cadou.

H&M ofera vouchere cadou de 50 si 30 de lei, intr-un magazin din Bucuresti
H&M oferă vouchere cadou de 50 și 30 de lei, într-un magazin din Bucureşti
Foto: incomemagazine.ro

După ce a trecut printr-un proces de reconstrucţie, magazinul H&M din mallul AFI Palace Cotroceni va fi redeschis pentru public, sâmbătă, de la ora 11.00. Cu ocazia acestui eveniment, primii 50 de clienţi ai magazinului vor primi carduri de cumpărături încărcate cu 50 de lei, iar cei care vor face cumpărături de peste 150 de lei în ziua redeschiderii vor primi automat câte un voucher de cumpărături de 30 de lei.

Magazinul H&M din AFI Palace Cotroceni a trecut printr-un proces de reconstrucţie, care a constat în mărirea suprafeţei de vânzare. După acest proces de reamenajare, H&M AFI Palace Cotroceni va fi cel mai mare magazin al reţelei H&M din România, incluzând noi departamente, precum H&M Home.

Citeşte şi: H&M scumpeşte hainele ca să dea salarii mai mari angajaţilor

                 H&M întrerupe producţia de haine din angora, la presiunile PETA

Etichete: Afi Palace Cotroceni, deschidere magazin H&M, H&M, H&M Bucureşti, H&M România, magazin H&M, magazin H&M Bucuresti, mall Bucureşti, voucher, voucher cadou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE