Vouchere cadou pentru clienţii care aduc mobilă veche în magazinul IKEA din CapitalăClienţii IKEA care aduc mobila veche la magazinul din Băneasa vor primi vouchere cadou. 

IKEA
IKEA

Magazinul IKEA din Băneasa dă startul reciclării și refolosirii pieselor de mobilier vechi. Astfel, oricine va aduce în perioada 20 decembrie – 26 ianuarie piese de mobilier vechi, va primi în schimbul fiecărui articol un voucher de 20 de lei (în limita a 5 vouchere), care va putea fi utilizat numai în magazinul IKEA din Băneasa. Piesele de mobilier returnate de consumatori vor fi selectate de asociații caritabile partenere.

"Prin această inițiativă, compania IKEA își propune să contribuie la o viață de zi cu zi mai bună pentru oameni și pentru mediu – oferindu-le asociațiilor caritabile posibilitatea de a selecta cele mai bune piese returnate, și trimițându-le pe restul către reciclare, astfel încât să elimine orice impact negativ asupra mediului. Astfel, componentele de plastic și metal vor fi reciclate, iar componentele nereciclabile vor fi incinerate pentru a genera energie într-un mediu controlat, fără efecte negative", anunţă reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Clienţii care vor aduce mobilierul vechi la Magazinul IKEA vor avea la dispoziție un container special amenajat. Cei care vor dori să predea mobila, se vor putea adresa departamentului Relații cu Clienții, fie la telefon, fie direct în magazin. În schimbul fiecărui obiect predat, clienții vor primi câte un voucher de 20 de lei, în limita a 5 vouchere de persoană.

În plus, clienții IKEA au posibilitatea să recicleze brazii cumpăraţi. Astfel, membrii IKEA FAMILY care vor cumpăra un pom de Crăciun de la punctul de vânzare din fața magazinului IKEA și îl vor aduce după sărbători împreună cu bonul de casă, vor primi un voucher de 20 de lei, valabil doar în magazinul IKEA. Brazii aduși de clienți în intervalul 3 ianuarie - 31 ianuarie vor fi colectați și predați unei companii care se ocupă de gestionarea deșeurilor.

Citeşte şi: Produse IKEA rechemate pentru reparații, după ce un copil și-a pierdut viața din cauza lor

Vezi aici: Ce produse recheamă IKEA pentru reparații                 

Etichete: brazi, IKEA, magazin IKEA, magazin IKEA Băneasa, magazin ikea bucuresti, mobila, reciclare, voucher

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE