Vouchere de 23.000 lei pentru persoanele cu dizabilităţi din Sectorul 2Primăria Sectorului 2 prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2 anunță persoanele cu dizabilități care se află în proces de ocupare a unui loc de muncă că pot beneficia de vouchere cu o valoare de până la 23.000 lei, utilizate exclusiv pentru achiziționarea de tehnologii și dispozitive asistive și tehnologii de acces.

Vouchere de 23.000 lei pentru persoanele cu dizabilitati din Sectorul 2
Vouchere de 23.000 lei pentru persoanele cu dizabilităţi din Sectorul 2

Împreună cu Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități și în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, se va derula un program generos de sprijinire a persoanelor cu dizabilități, aflate în căutarea unui loc de muncă.

„Sunt onorat de parteneriatul cu două instituții de stat cu atribuții în sprijinirea persoanelor din grupurile vulnerabile. Primăria Sectorului 2 prin D.G.A.S.P.C. Sector 2 este parte la un program de sprijinire a persoanelor cu dizabilități aflate în căutarea unui loc de muncă și care au nevoie de fonduri pentru achiziționarea unor tehnologii asistive, proteze, echipamente, instrumente, training sau suport pentru a fi apte pe piața muncii", a declarat Primarul sectorului 2, domnul Toader Mugur Mihai.

În data de 22.10.2019 a fost lansat proiectul „Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități", proiect implementat de Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități în parteneriat cu Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, care se va desfășura pe o perioadă de 36 de luni (perioada de implementare este 23.05.2019-23.04.2022).

Etichete: asistenta sociala sector 2, DGASPC Sector 2, mugur mihai toader, persoane cu dizabilităţi, Sectorul 2, voucher persoane cu dizabilitati

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE