Vraişte în contabilitatea Primăriei Sectorului 1Primarul Sectorului 1 este acuzat de Curtea de Conturi ca a platit ilegal 53 de milioane de lei
Primarul Sectorului 1 este acuzat de Curtea de Conturi că a plătit ilegal 53 de milioane de lei

Potrivit rapoartelor întocmite, inspectorii Curţii de Conturi au verificat atât Primăria Sectorului 1, cât şi instituţiile din subordine, respectiv Administraţia Domeniului Public Sectorul 1, Administraţia Pieţelor Sectorul 1, Complexul Multifuncţional Caraiman şi Direcţia Taxe şi Impozite Locale Sectorul 1.

În urma controlului efectuat în perioada 1 septembrie-26 octombrie 2010, inspectorii au constatat nereguli în valoare totală de 53,2 milioane de lei, scrie evz.ro.

În replică, reprezentanţii administraţiei locale susţin că au atacat în instanţă constatările inspectorilor Curţii de Conturi pe motiv că salariile şi sporurile au fost acordate conform prevedrilor legale din acea perioadă.

Etichete: control, Curtea de Conturi, ilegal, raport, Sectorul 1

0/0 COMENTARII
ion
10 mai 10:14
+0
VOTURI
-0

Si ce legatura are asta cu contabilitatea? Contabilul face niste inregistrari in baza unor documente care deja au produs efecte si care sunt decizia exclusiva a primarului. Personal, cred ca unii contabili de la PS 1 sunt capabili sa ia decizii mai bune decat edilul sectorului 1, dar ...cine ii intreaba ? Afirmatia este valabila pentru multi alti contabili din administratii care sunt mai performanti pe posturile lor micute decat primarii pe posturile lor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h