VREME CALDĂ ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile cresc de la o zi la alta. PROGNOZA METEO până miercuriVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă vreme frumoasă în Capitală, în următoarele trei zile. Temperaturile vor creşte de la zi la zi, iar, dacă luni se vor înregistra maxime de 22 de grade, miercuri se va ajunge până la 27 de grade.

VREMEA IN BUCURESTI
VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Foto: mapio.net

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI, 4 APRILIE. Vremea va fi frumoasă şi va deveni mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI, 5 APRILIE. Vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza şi seara. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI, 6 APRILIE. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă de 26...27 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza şi seara. Vântul va sufla în general slab. 

CITEŞTE ŞI PROGNOZA METEO PE TREI LUNI. Cum va fi vremea în aprilie, mai şi iunie. Se anunţă ploi abundente

Sursa: romaniatv.net

 

Etichete: prognoza meteo, prognoza meteo bucuresti, vremea astazi, vremea în bucureşti, vremea luni 4 aprilie, vremea mâine

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE