VREME CANICULARĂ în BUCUREŞTI. Prognoza meteo pentru următoarele trei zileVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi caniculară, cu maxime ce vor atinge 37 de grade, în cursul zilei de miercuri. 

Canicula in Bucuresti
Caniculă în Bucuresti

VReMEA ÎN BUCUREŞTI, MARŢI. Vremea va deveni caniculară, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cel multmoderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MIERCURI. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 36...37 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, JOI. Bucurestenii nu scapa de caldura greu de suportat. După-amiaza se va atinge pragul caniculei, maximele vor fi 34...35 grade și indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și la începutul nopții când vor fi posibile ploi de scurta dura si desc electrice.

TENDINTA VINERI SI SAMBATA. Vremea ramane călduroasă, caniculară după-amiaza local în sud şi sud-est dar si in campia de vest si in pe ariirestranse in centru cu disconfort termic ridicate în majoritatea regiunilor, apoi sunt sanse ca temp sa scada usor rafa sa scapam de temp tropicale. Maxime vineri intre 27 si 37 grade, apoi mercurul se va opri cam pe la 34 grade.  Ploile insotite de fulgere si tunete dar si de rafale de vant vor fi prezente mai ales in zonele de munte si cele de deal, izolat chiar mai insemnate cantitativ si insotite de grindina dar treptat vor reveni in vest, nord-vest si pe arii mai restranse in celelalte zone.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: prognoza meteo, PROGNOZA METEO 3 ZILE, vremea 21 23, vremea bucuresti, vremea bucuresti marti 21 iunie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE