Vreme caniculară, în Capitală, la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO PE TREI ZILEPROGNOZA METEO. În zilele următoare, canicula se va instala în aproape toată ţara, inclusiv în Capitală, iar indicele temperatură - umezeală se va apropia vertiginos şi chiar va depăşi pragul critic de 80 al disconfortului termic.

Vreme caniculara, in Capitala, la inceputul saptamanii. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Vreme caniculară, în Capitală, la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Foto: satu.mare.transilvania-tv.ro

VREMEA ÎN BUCUREŞTI AZI LUNI, 11 august. În Capitală se anunta o zi calduroasa, cer senin dimineata si doar cativa nori strict de decor la amiaza, cand mercurul urca in tremometre spre 33...34 de grade si disconfortul tremic se accentueaza, potrivit romaniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE, MARŢI, 12 august. În Bucureşti va fi o zi deplin insorita, fara nori pe cer, cu vant domol, dar aer incins la amiaza, cand termometrele vor indica 34...35 de grade C la umbra, iar canicula se va instala si in Capitala.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI, 13 august. În Capitală va fi inca o zi de foc, 36...37 de grade vor fi dupa-amiaza. Canicula va persista ore bune, iar soarele va straluci intreaga zi pe cer şi nu se anunţă vreun strop de ploaie sau vreo adiere de vant.

Etichete: prognoza meteo, prognoza meteo pe trei zile, vremea 3 zile, vremea azi, vremea azi bucuresti, vremea în bucureşti, vremea mâine

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE