VREME deosebit de caldă, în Bucureşti. Temperaturi maxime de 29 de grade. PROGNOZA METEO pe 3 zileVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de caldă în următoarele două zile, când se vor atinge maxime de 28 - 29 de grade. Vineri, temperaturile mai scad. 

Vremea in Bucuresti
Vremea in Bucuresti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI, 6 APRILIE. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă ce se va situa în jurul valorii de 28 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI, 7 APRILIE. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI, 8  APRILIE. Deşi temperatura aerului va scădea faţă de ziua precedentă, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii de averse, slabe cantitativ. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 20...22 de grade.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: prognoza meteo, vremea astazi, vremea în bucureşti, vremea mâine, vremea miercuri 6 aprilie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE