VREME instabilă de 1 MAI, în Bucureşti, la munte şi la mare. PROGNOZA METEO PE TREI ZILEMeteorologii nu au veşti bune pentru următoarele zile, vremea urmând să devină instabilă, în toată ţara, inclusiv în Bucureşti.

VREME instabila de 1 MAI, in Bucuresti, la munte si la mare. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
VREME instabilă de 1 MAI, în Bucureşti, la munte şi la mare. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Foto: agenda.ro

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, norii se adună mai ales după-amiază şi noaptea, timp în care, în Capitală, vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice şi vânt mai alert. Până după-amiază mercurul din termometre urcă la maxime în jur de 19 grade Celsius, potrivit româniatv.net.

Instabilitatea atmosferică accentuată se manifestă, marţi, îndeosebi în vestul, sudul şi centrul ţării, dar şi în zonele montane, regiuni în care, mai ales după-amiază, norii acoperă temporar cerul şi aduc averse însoţite de fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi condiţii de grindină, iar în urma unor averse mai puternice se pot acumula peste 15, 20 l de apă/mp, cu probabilitate mai mare la munte. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar ploile vor fi de scurtă durată şi descărcările electrice vor fi doar pe spaţii restrânse. Maximele termice se vor situa între 15 grade în nordul litoralului şi 23 grade în vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, în Capitală, soarele rămâne din colo de nori mai multe ore, aşteptăm ploi de scurtă durată, vânt ceva mai turbulent şi posibil descărcări elecrice. Termometrele vor arăta totuşi maxime agreabile, în jur de 20 grade C.

În ţară, miercuri, vremea va fi în general instabilă. Aceasta înseamnă că nori groşi acoperă cerul mai multe ore şi plouă în sud, în centru şi vest şi pe areale ceva mai mici în celelalte regiuni. Predomină aversele, vor fi şi fulgere, tunete, iar vântul va avea răbufniri în timpul ploilor. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi ne aşteptăm chiar şi la condiţii de grindină. Meteorologii prognozează maxime ce pleacă de la 15 grade în nordul litoralului şi ajung la 22 grade, de această data cel mai cald va fi în Moldova, unde soarele e o idee mai darnic.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În prima zi de mai vremea va fi destul de capricioasă. Joi, cerul e temporar încărcat de nori, trecător plouă, iar vântul suflă moderat. Maximele prognozate de meteorologii sunt în jur de 20 grade C, atât cât e normal pentru această dată.

PROGNOZA METEO. Prima zi de mai înseamnă şi debutul unei minivacante mult aşteptate, dar de această dată vremea nu se anunţă deloc prietenoasă. Mai mult, cerul va fi temporar acoperit de nori ce aduc ploi, mai ales averse, posibil însoţite de descărcări electrice în vestul şi în sudul ţării, dar şi în centru. Ploile nu lipsesc în celelalte zone, dar sunt pe arii mai restrânse. Vântul îşi face simţită prezenţa, dar fără să sufle tare, iar maximele se vor situa în general între 15 grade în sudul litoralului şi cel mult 22 grade in estul Moldovei şi al Munteniei.

Etichete: 1 Mai, prognoza meteo, prognoza meteo bucuresti, prognoza meteo pe trei zile, vreme, vremea 1 Mai, vremea azi, vremea în bucureşti, vremea la mare, vremea la munte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h