Vreme ploioasă? 5 cele mai bune jachete pentru bărbați

23 mart. 2020
3 Afișari
Vreme ploioasă? 5 cele mai bune jachete pentru bărbați

Oare să fie vina primăverii că avem o vreme foarte capricioasă? Nici vorbă! Primăvara a fost mereu așa. Mereu ne-am bucurat de primăvară pentru că ne-a oferit primele raze de soare, care au permis apariția primelor flori și înverzirea pomilor. Totuși, mereu am avut parte și de ploi, uneori mai slabe, alteori mai abundente, care fie ne-au dat o stare de moleșeală, fie ne-au ținut mai mult în case. Clar nu ne-au plăcut, dar am luat o umbrelă la noi pentru orice eventualitate și ne-am desfășurat activitățile în continuare.

Atunci când nu am avut parte de ploaie, am avut parte de temperaturi de toate felurile. Acum era bine și plăcut, acum sufla vântul rece care îți îngheța nasul și urechile. Toate aceste schimbări sunt normale pentru primăvară. Tocmai de aceea, trebuie să avem mereu la noi o umbrelă și o jachetă care să ne protejeze de temperaturile scăzute atunci când este cazul. 

Pentru bărbați, uneori este foarte ușor să își aleagă jachete pe care să le poarte, modele noi și foarte frumoase, din magazine online cum este Bolf.ro. Numărul mare de modele și varietatea mare de culori în care se găsesc acestea, oferă posibilitatea de a găsi un model potrivit pentru orice bărbat. Nimeni nu poate spune că nu găsește ceva care să îi placă. Iar un mare avantaj sunt reducerile aplicate în această perioadă. Mai mari sau mai mici, reducerile sunt perfecte pentru adaptarea la situația actuală, când multe persoane stau acasă, pentru a se proteja, și primesc doar un procent din salariile pe care le aveau. 

Care ar fi cele mai potrivite modele de jachete? Vă facem următoarele recomandări:

  1. Jacheta subțire impermeabilă cu două fețe – o astfel de jachetă este foarte potrivită pentru o ținută casual sau chiar smart-casual, care este foarte la modă în această perioadă, care permite asortarea cu mai multe ținute, datorită celor două fețe interschimbabile. De asemenea, este foarte ușoară și nu ne supraîncălzește în cazul unor temperaturi mai ridicate în anumite momente ale zilei. Această jachetă trebuie să aibă, neapărat o față într-o singură culoare și mânecile și partea de jos elastică.
  2. Jacheta matlasată subțire – pentru a fi în tendințe, o astfel de jachetă trebuie să fie într-o singură culoare și să prezinte cusături de design orizontale sau verticale, în aceeași culoare. Această jachetă se poartă tot mai mult la orice tip de ținute, de la sport până la smart-casual.
  3. Jacheta denim cu blăniță – acest tip de jachetă este realizată din denim la exterior, cu un aspect cel mult smart-casual, care pe interior este căptușită cu blăniță artificială ca da oaie, care iese în afară pe gulerul răsfrânt. 
  4. Jacheta lungă cu glugă – încă se mai poartă aceste jachete lungi, chiar dacă nu sunt varianta groasă. Culorile predominante sunt negru și camuflaj, iar materialul este unul predominant din bumbac, foarte ușor de curățat în condiții normale.
  5. Jacheta softshell – această jachetă este foarte versatilă pentru că poate fi purtată și cu ținutele sport și cu cele casual, și oferă o protecție foarte bună împotriva temperaturilor scăzute și a ploii, fără să aibă aspectul unei jachete ieftine de fâș.

Acestea sunt doar primele 5 cele mai populare modele de jachete pentru bărbați. Însă pe Bolf.ro sunt multe alte modele din care puteți alege. Iar acum când ne vedem obligați să rămânem în casă, este cel mai bun mod de a ne achiziționa îmbrăcămintea de care avem nevoie.

Cookies