VREME rece în Capitală, cu temperaturi la limita îngheţului, dimineaţa. PROGNOZA METEOVREMEA LA BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă că vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, în Bucureşti fiind aşteptate temperaturi la limita îngheţului dimineaţa. 

VREME rece in Capitala (fOTO click.ro)
VREME rece în Capitală (fOTO click.ro)

VREMEA LA BUCUREŞTI, VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015. În Capitală, dimineaţa sunt 3-5 grade Celsius. Vineri, vremea va fi puţin mai rece decât în mod normal la această dată. 11-12 grade maxima la amiază. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei dar nu ne aşteptăm să plouă.

PROGNOZA METEO MUNTE VINERI, 30 OCTOMBRIE 2015

La munte vremea va fi predominant frumoasă, dar rece mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va avea intensificări pe creste. Variaţiile termice faţă de ieri vor fi nesemnificative. La amiaza vor fi 11 grade la Paltinis, 9 la Preadeal, 6 la Semenic, 8 la Sinaia, 13 la Stina de Vale si 6 la Vf. Toaca din masivul Ceahlau. Izolat, pe văi, va fi ceaţă.

În weekend vremea va fi în continuare predominant frumoasă cu cerul mai mult senin dar cu vânt mai tare (decit ne-am dori) mai ales pe creste. Temperatura aerului va fi în scădere aşa că vremea ajunge să fie mai rece decât normal, mai ales dimineaţa şi noaptea, scrie realitatea.net. 

PROGNOZA METEO, SÂMBĂTĂ, 31 OCTOMBRIE 2015

Sâmbătă temperatura va continua să scadă în cea mai mare parte a ţării. Valorile maximelor, între 8 grade la Suceava şi 16 grade în Baia Mare, se vor situa sub mediile climatologice în sud şi în est, în timp ce în restul teritoriului ele vor rămâne apropaiate de normalul perioadei, chiar peste normal în nord-vest. Cerul va avea înnorări temporare în extremitatea sudică şi de sud-est şi va fi mai mult senin în restul ţării. Din nou ceaţă în zonele joase de relief şi brumă în centru, nord, est, precum şi în dealurile subcarpatice din rest.

VREMEA LA BUCUREŞTI, SÂMBĂTĂ, 31 OCTOMBRIE 2015. În Capitală, dimineaţa 2-3 grade în oras şi spre zero în imprejurimi unde sunt condiţii de brumă iar la amiază, în jur de 11 grade.

PROGNOZA METEO, DUMINICĂ, 1 NOIEMBRIE 2015

Duminică dimineaţa va fi rece în toate regiunile, cu valori termice preponderent negative. În jumătatea de sud a ţării şi maximele vor fi sub valorile normale însă în cea de nord, vor fi în jurul mediilor climatologice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade la Miercurea Ciuc şi 15 grade tot în nordvest în Baia Mare. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei in zonele mai joase de relief, cu precădere din est, sud şi centru, unde pe arii restrânse va fi ceaţă. Local se va produce brumă.

VREMEA LA BUCUREŞTI, DUMINICĂ, 1 NOIEMBRIE 2015

În Bucureşti, vremea se va menţine rece pentru această dată. 1-2 grade dimineata iar la amiază, 10-11 garde cel mult. Cerul va fi mai mult senin.

Etichete: 31 OCTOMBRIE 2015, prognoza meteo bucuresti, sambata, VREMEA DUMINICA 1 NOIEMBRIE 2015, vremea la bucurești

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE