VREME RECE în Capitală. Până când mai plouă - PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI ŞI VINERI (4-6 mai 2016)VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI, JOI ŞI VINERI. PROGNOZA METEO 4-6 MAI 2016. Meteorologii anunţă că vremea se va menţine închisă pe parcursul zilei de miercuri, iar temperaturile vor fi mai mici decât normalul perioadei, însă joi vremea se va mai încălzi. 

VREME RECE in Capitala. Pana cand mai ploua - PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI SI VINERI (4-6 mai 2016) Foto click.ro
VREME RECE în Capitală. Până când mai plouă - PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI ŞI VINERI (4-6 mai 2016) Foto click.ro

VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI, JOI ŞI VINERI. PROGNOZA METEO 4-6 MAI 2016. 

Miercuri, 4 mai 2016, vremea se va menţine închisă şi deosebit de rece pentru acestă dată. Mai ales în prima parte a intervalului, temporar va ploua, iar vântul va mai prezenta unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Joi, 5 mai 2016, vremea se va încălzi, astfel că se vor înregistra temperaturi apropiate de cele normale ale acestei date. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în cursul zilei, când trecător va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 19...20 de grade.

Vineri, 6 mai 2016, regimul termic va fi caracterizat de valori specifice primei decade a lunii mai. Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, mai ales în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 20 de grade. 

Sursa: romaniatv.net

Etichete: joi, PROGNOZA METEO 4-6 MAI 2016, vineri, VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE