VREME rece şi ploioasă, în week-end, în Capitală şi în ţară. PROGNOZA METEO 10-12 OCTOMBRIE 2015VREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că week-end-ul aduce vreme rece pentru această perioadă din an. Mai mult, îşi vor face apariţia şi precipitaţiile.

VREME rece si ploioasa, in week-end, in Capitala si in tara. PROGNOZA METEO 10-12 OCTOMBRIE 2015
VREME rece şi ploioasă, în week-end, în Capitală şi în ţară. PROGNOZA METEO 10-12 OCTOMBRIE 2015

PROGNOZA METEO AZI, SÂMBĂTĂ, 10 OCTOMBRIE 2015. Sâmbătă, valorile termice se vor menţine mai scăzute decât cele normale climatologic pentru această perioadă din an. Cerul va fi noros, iar aria ploilor se va extinde treptat, începând din sud-vest. Pe arii restrânse, îndeosebi în Banat, Oltenia şi la munte, cantităţile de apă vor fi însemnate, iar în zona Carpaţilor Orientali, în cursul nopţii, se vor semnala şi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales în sud şi centrul teritoriului, precum şi în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în Moldova şi 18 grade în vest şi centru.

VREMEA BUCUREŞTI AZI, SÂMBĂTĂ, 10 OCTOMBRIE 2015.În Bucureşti, vremea se va menţine rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, cu precădere seara şi noaptea. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade.

PROGNOZA METEO MÂINE, DUMINICĂ, 11 OCTOMBRIE 2015. Duminică, valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior în majoritatea zonelor, caracterizând o vreme rece, chiar deosebit de rece în nord-est. Cerul va fi noros, pe arii extinse va ploua, iar cantităţile de apă vor fi local mai însemnate. Îndeosebi în zona Carpaţilor Orientali, precum şi în jumătatea nordică a Moldovei se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a teritoriului, cu viteze mari la rafală în sud şi sud-est, iar în zona montană va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în nordul Moldovei şi 18...19 grade în sudul litoralului.

VREMEA BUCUREŞTI MÂINE, DUMINICĂ, 11 OCTOMBRIE 2015. În Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece pentru această dată calendaristică, urmând a se înregistra o temperatură maximă de 10...11 grade. Înnorările vor persista, va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate, iar vântul va prezenta intensificări susţinute pe tot parcursul intervalului, potrivit Româniatv.net.

PROGNOZA METEO LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Săptămâna viitoare va debuta cu vreme deosebit de rece pentru începutul celei de-a doua decade a lunii octombrie în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 15 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei. Nici ploile nu se domolesc. Acestea vor fi prezente în toate regiunile, pe alocuri mai însemnate cantitativ, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, dar şi în jumătatea nordică a Moldovei va ninge. În plus, nici vântul nu se domoleşte în partea de sud-est şi la munte, ceea ce va accentua senzaţia de rece.

VREMEA BUCUREŞTI LUNI, 12 OCTOMBRIE 2015. Luni, vremea va fi mohorâtă şi extrem de rece şi în Capitală. Minimele vor fi de 5 grade C, în timp ce la miezul zilei temperaturile se vor situa în jurul valorii de 7 grade C.

Etichete: prognoza meteo, vremea bucuresti, vremea bucuresti azi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE