VREMEA 15 ZILE, conform ANM: Revin temperaturile pozitive, în București. Cum va fi vremea LA MUNTEVREMEA 15 ZILE, conform ANM: Frigul și ninsoarea nu vor zăbovi prea mult în București, anunță meteorologii. La sfârșitul săptămânii ne întoarcem la temperaturi cu plus, iar ninsorile vor fi înlocuite de ploi. 

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, în următoarele 15 ZILE (4-17 IANUARIE 2016):

Vremea se va încălzi, astfel că maximele termice vor deveni, în medie, pozitive, începând cu 6 ianuarie, dată de la care temperaturile minime nu vor mai coborî sub – 5 grade. Între 9 şi 13 ianuarie se vor înregistra valori temice diurne de până la 6 grade, în timp ce minimele nocturne se vor situa, în medie, între -3 şi -1 grad. Până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni se va produce o uşoară răcire, astfel că pe 17 ianuarie temperatura maximă, în
medie regională, va fi în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va scădea spre -5...-4 grade.

Precipitaţiile (pe 4 şi 5 ianuarie mai ales ninsori, apoi predominant ploi) vor fi slabe şi moderate, cu probabilitatea mai mare de apariţie până pe 8 ianuarie, favorizând local producerea poleiului. Apoi aria acestora se va restrânge, urmând a fi şi zile lipsite de precipitaţii.

VREMEA LA MUNTE, în următoarele 15 ZILE (4-17 IANUARIE 2016):

Procesul de încălzire va fi semnificativ în tot spaţiul montan, din 6 ianuarie urmând a se înregistra valori termice normale pentru această perioadă, de -3...-1 grad, iar în cele mai calde zile, media valorilor maxime se va încadra între 0 şi 4 grade. Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -6 şi -2 grade, exceptînd primele două nopţi şi sfârșitul intervalului, cînd vor fi mai coborâte. Vor fi condiții de ninsoare, îndeosebi în intervalul 5-9 ianuarie.

Etichete: ANM, prognoza meteo, vremea 15 zile, vremea 2016, vremea anm, vremea bucuresti, vremea ianuarie, vremea munte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE