VREMEA BUCUREŞTI. Revin NINSORILE şi GERUL, în Capitală. PROGNOZA METEO DE BOBOTEAZĂVREMEA BUCUREŞTI. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o informare meteorologică, potrivit căreia, până luni la ora 2.00, ninsorile, poleiul şi viscolul se vor instala la nivelul întregii ţări. În Bucureşti vor predomina ninsorile şi poleiul.

VREMEA BUCURESTI. Revin NINSORILE si GERUL, in Capitala. PROGNOZA METEO DE BOBOTEAZA
VREMEA BUCUREŞTI. Revin NINSORILE şi GERUL, în Capitală. PROGNOZA METEO DE BOBOTEAZĂ
Foto: cronicadeiasi.ro

PROGNOZA METEO AZI, DUMINICĂ, 4 IANUARIE 2015. Precipitatiile sunt prezente in majoritatea regiunilor, si vorbim despre ninsori in Maramures, Transilvania, local in Crisana si Moldova si doar pe alocuri in Banat, in timp ce in Dobrogea, Muntenia şi partial in Oltenia vor fi precipitatii mixte intr-o prima etapa, ce vor favoriza poleiul, apoi insa predomina ninsorile. Duminică, vântul se intensifica si el în toată ţara, cu viteze ce vor depăşi local 50 km/h, în special în sud şi centru, iar noaptea şi în nord-est, în timp ce la munte va sufla tare, cu peste 70...80 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile zilei vor fi cuprinse între -4 grade in depresiuni şi 6 grade, izolat, in sudul tarii.

VREMEA BUCUREŞTI AZI, DUMINICĂ, 4 IANUARIE 2015. In Capitală, la orele diminetii sunt conditii favorabile producerii de polei, iar peste zi predomina ninsorile. Vantul sufla si el mai sprinten, si maxima zilei inca atinge 1...2 grade peste limita de inghet.

PROGNOZA METEO MÂINE, LUNI, 5 IANUARIE 2015. În prima zi a săptămânii temperaturile mai scad, iar noaptea gerul se instaleaza din nou, mai ales peste regiunea Transilvaniei. La amiaza insa vor fi -6 grade in depresiuni si cel mult 3 pe litoral. Iar ninsoarea continua in estul si centrul tarii, ca si la munte, dar slab cantitativ. In rest, doar fulguieli trecatoare, insa vantul cotninua sa sufle cu putere in nord-est, centru şi sud-vest, dar mai ales la munte unde ninsoarea va fi spulberata si viscolita.

VREMEA BUCUREŞTI MÂINE, LUNI, 5 IANUARIE 2015. In Capitală si luni mai sunt conditii pentru ninsoare slaba, vantul insa nu face excese, iar maxima nu trece de pragul inghetului. La amiază se vor înregistra cel mult 0 grade C.

PROGNOZA METEO MARŢI, 6 IANUARIE 2015. Marti temperaturile continua sa scada, vremea devine geroasa in mare parte din tara, la amiaza nu vor fi mai mult de -10 grade in estul Transilvaniei si doar in Oltenia se depaseste limita inghetului, cu doar 1 grad. Dar ziua nu se anunta mphprata, dimpotriva, soarele se iveste adesea printre nori si ninsori slabe mai cad doar izolat, la munte, in sud, centru si est. Vantul insa nu se domoleste nici marti in Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi zona de munte, unde trecător mai spulbera zăpada.

VREMEA BUCUREŞTI MARŢI, 6 IANUARIE 2015. In Capitală, de Bobotează, doar trecator va ninge putin si slab, vantul insa va ramane pototlit, chiar dacă vremea se raceste, devenind deosebit de rece, cu -2...-1 grad la amaiza. Noaptea se instaleaza gerul, minimele urmând să coboare sub -10 grade C, conform Româniatv.net.

Etichete: ninsori, polei, prognoza meteo, prognoza meteo azi, prognoza meteo mâine, vremea 4 ianuarie, vremea 6 ianuarie, vremea azi, vremea bucuresti, vremea bucuresti azi, vremea bucuresti maine, vremea mâine

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE