VREMEA BUCUREŞTI. România, sub COD GALBEN DE CANICULĂ, azi şi mâine.PROGNOZA METEO 11-13 AUGUST 2015VREMEA BUCUREŞTI, PROGNOZA METEO. Valul de căldură se intensifică în toată ţara, marţi şi miercuri. Aproape toată România se află începând de azi sub cod galben de caniculă, în timp ce trei judeţe din vestul ţării se află sub cod portocaliu de caniculă, avertizarea meteo fiind valabilă timp de două zile.

VREMEA BUCURESTI. Romania, sub COD GALBEN DE CANICULA, azi si maine.PROGNOZA METEO 11-13 AUGUST 2015
VREMEA BUCUREŞTI. România, sub COD GALBEN DE CANICULĂ, azi şi mâine.PROGNOZA METEO 11-13 AUGUST 2015
Foto: satu.mare.transilvania-tv.ro

VREMEA IN BUCURESTI AZI, MARŢI, 11 AUGUST 2015. Marţi, vremea va fi caniculară după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi ragul critic de 80 de unităţi al disconfortului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 36...37 de grade.

PROGNOZA METEO AZI, MARŢI, 11 AUGUST 2015. Valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toate regiunile, astfel că după-amiaza zilei de marţi va fi caniculă în majoritatea zonelor, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi cu totul izolat ploi de scurtă durată în a doua parte a zilei în zona montană, iar seara şi noaptea posibil şi în regiunile sud-estice. Vântul va fi moderat în sud-est, ceea ce va face ca arsita sa fie mai usor de suportat, in timp ce în restul teritoriului nu se simte. Temperaturile maxime se vor încadra între 28...29 de grade în sudul litoralului şi 38 de grade în Câmpia de Vest şi în Câmpia Română.

VREMEA IN BUCURESTI MÂINE, MIERCURI, 12 AUGUST 2015. Vremea va fi caniculară în a doua parte a zilei, când temperatura aerului va urca până în jurul a 37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar nu sunt sanse sa ploua, insa vantul mai adie putin din cand in cand si poate sa faca aerul ceva mai respirabil, scrie romaniatv.net.

 

PROGNOZA METEO MÂINE, MIERCURI, 12 AUGUST 2015. Miercuri, vremea va fi în continuare caniculară după-amiaza în majoritatea zonelor, iar disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a depăşi local pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi condiţii pentru ploi slabe, de scurtă durată la munte şi în regiunile sudice. Vântul va fi moderat în sud-est şi va sufla în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 de grade pe litoral si in estul Transilvaniei şi 38 de grade in vest, nord-vest, dar si in extremitatea de sud a tarii.


Reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis COD GALBEN DE CANICULĂ, valabil marţi şi miercuri, în aproape toată ţara, cu excepţia judeţelor Satu Mare, Bihor şi Arad, care se află sub cod portocaliu de caniculă.

VREMEA IN BUCURESTI JOI, 13 AUGUST 2015. Vremea ramane caniculară si pe parcursul zilei de joi, urmând a se înregistra o maximă termică în jurul valorii de 37 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO JOI, 13 AUGUST 2015. Joi, vemea caniculară va persista în majoritatea zonelor, dar cu precădere în cele vestice şi sud-vestice, astfel că, la nivelul întregii ţări, se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 30 de grade pe litoral si 38 de grade uin toata partea de vest a tarii, dar si in Campia Romana. Nu este exclus ca in zona Banatului mercurul in termometre sa atinga chiar 39 de grade. Cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată la munte. Vântul va sufla slab şi moderat.

Etichete: caniculă, cod galben, prognoza meteo, prognoza meteo azi, prognoza meteo mâine, vremea 11 august, vremea bucuresti, vremea bucuresti azi, vremea bucuresti maine

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE