VREMEA BUCUREŞTI. Se încălzeşte în Capitală. PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016VREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016. Meteorologii anunţă că vremea se va mai încălzi, în Capitală, în zilele ce urmează, însă se va menţine totuşi destul de rece pentru această perioadă a anului. Până luni la amiază, o parte din sudul ţării se află sub COD GALBEN DE NINSORI, GER ŞI VÂNT PUTERNIC. 

VREMEA BUCURESTI. Se incalzeste in Capitala. PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016 (Foto ziare.com)
VREMEA BUCUREŞTI. Se încălzeşte în Capitală. PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016 (Foto ziare.com)

VREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016. În Bucureşti, duminică, 3 ianuarie 2016, vremea va fi deosebit de rece, geroasã în special dimineaţa. Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales seara, va ninge slab. Vântul va avea intensificãri temporare, cu viteze de pânã la 40...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -8 grade, dar vântul în rafale face ca noi să simţim chiar mai puţin de -15 grade. Presiunea atmosferica va scãdea.

VREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016. Luni, 4 ianuarie 2016, în Bucureşti, deşi valorile termice vor marca o creştere faţã de intervalul precedent, vremea va fi încã rece pentru aceastã dată, informează romaniatv.net. Temporar va ninge şi vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de -4...-3 grade.

VREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016. Marţi, 5 ianuarie 2016, în Bucureşti, vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va avea înnorãri şi îndeosebi la începutul zilei vor mai fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Etichete: Bucureşti, Capitală, ger, ninsoare, PROGNOZA METEO 3-5 IANUARIE 2016, vremea bucuresti

0/1 COMENTARII
SIBNET
04 Jan 09:40
+0
VOTURI
-0
Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici ! Incepeti rapid, simplu, eficient ! Va invitam sa incepeti acum un curs gratuit, pe care il veti primi pe adresa de email, cu explicatii clare si care va invata, pas cu pas, cum puteti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimiteti un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h