VREMEA BUCUREŞTI. Vreme de primăvară, în Capitală. PROGNOZA METEO 3, 4, 5 FEBRUARIE 2016Meteorologii anunţă că bucureştenii vor avea parte de o vreme de primăvară, miercuri, cu temperaturi mult mai ridicare decât normalul perioadei. Însă, de joi, vremea se răceşte destul de mult. 

VREMEA BUCURESTI. Vreme de primavara, astazi, in Capitala. PROGNOZA METEO 3,4,5 FEBRUARIE (Foto lumealive.com)
VREMEA BUCUREŞTI. Vreme de primăvară, astăzi, în Capitală. PROGNOZA METEO 3,4,5 FEBRUARIE (Foto lumealive.com)

VREMEA BUCUREŞTI MIERCURI, 3 FEBRUARIE 2016. Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, cu maxime in jur de 16 grade Celsius. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, însă cerul va fi variabil peste zi.

VREMEA BUCUREŞTI JOI, 4 FEBRUARIE 2016. Vremea se va răci faţă de intervalul anterior, astfel încât temperatura maximă va fi de 5-6 grade. Cerul va fi noros şi temporar, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. 

VREMEA VINERI, 5 FEBRUARIE 2016. Cer înnorat în vestul, centrul și nordul țãrii. În cursul zilei, local, vor fi precipitații slabe sub formă de lapovițã și ninsoare. La munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte și în Dobrogea.

Etichete: 4, 5 februarie, Capitală, PROGNOZA METEO 3, vremea astazi, vremea bucuresti, vremea mâine

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE