VREMEA BUCUREŞTI. Vreme mohorâtă, NINSORI şi vânt puternic de 1 Decembrie. PROGNOZA METEO PE 3 ZILEVREMEA BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă ninsori în mai multe regiuni din ţară, inclusiv în Capitală, iar vântul se va înteţi în zilele următoare, ceea ce va favoriza formarea poleiului.

Atentionare COD GALBEN de vant, valabila in Bucuresti, joi
Atenţionare COD GALBEN de vânt, valabilă în Bucureşti, joi
Foto: fanatik.ro

PROGNOZA METEO AZI, DUMINICĂ, 30 NOIEMBRIE 2014. Duminica va fi o zi mohorata, o zi rece, mai ales in regiunile extracarpatice ale tarii noastre, cu maxime la amiaza de la -3 grade in Moldova pana la 8 grade in Dealurile de Vest. Iar in cursul zilei vor mai fi precipitatii slabe, sub forma de ploaie in Banat şi Crişana, mixte în Oltenia şi doar pe arii restrânse ninsori sau lapoviţe în celelalte regiuni. Se mentin si conditiile de polei, iar vantul inca se arata mai sprinten prin sud/vestul si sudul tarii.

VREMEA BUCURELTI AZI, DUMINICĂ, 30 NOIEMBRIE 2014. In Capitala va fi vreme inchisa duminica, dimineata mai ninge putin si slab, iar la amiaza termometrele vor indica aproximativ 0 grade, in loc de 7 cat ar fi normal la sfarsit de noiembrie, ziua se anunta foarte rece.

PROGNOZA METEO MÂINE, LUNI, 1 DECEMBRIE 2014. Luni, cerul este in continuare acoperit de nori, iar vremea tot rece ramane in sudul si estul tarii, unde temperaturile nu depasesc -5...-4 grade in miezul zilei, in timp ce in vest se ating la amiaza 6...7 grade mult mai placute. Iar pe parcursul zilei vor fi precipitatii pe arii din ce in ce mai extinse, mai ales ploi in Banat si Crisana, predominant ninsori in Oltenia si Muntenia, iar spre seara si noaptea si in Dobrogea si Transnilvania. La munte si in Moldova va ninge mai ales dupa caderea noptii, iar vantul va fi si el tot mai alert in sudul si sud/vestul teritoriului, local viscolind zăpada.

VREMEA BUCUREŞTI MÂINE, LUNI, 1 DECEMBRIE 2014. In Capitală vremea va fi închisă şi deosebit de rece, maxima nu depaseste -2...-1 grad, cu fulguieli trecatoare in primele ore ale zilei. Dar dupa-amiaza si noaptea precipitatiile, predominant ninsori, se intetesc, vantul se intensifica si el, iar trecator sunt posibile si depuneri de polei, vremea se inrautateste.

PROGNOZA METEO MARŢI, 2 DECEMBRIE 2014. Marţi vor fi in continuare precipitatii pe arii extinse, predominant ninsori în Moldova, mixte în Muntenia, Oltenia şi Transilvania şi mai ales ploi în rest, astfel că inca sunt favorizate depunerile de polei, mai ales ca in jumatatea sudica a tarii si la munte vantul inca sufla cu putere. Prin urmare, la amiaza termometrele nu vor indica mai mult de -4 grade in Moldova, in timp ce in Dealurile de Vest si pe litoral se ating aproximativ 7 grade la amiaza, potrivit Româniatv.net.

VREMEA BUCUREŞTI MARŢI, 2 DECEMBRIE 2014. În Bucuresti ramane vreme mohorata, inca mai sunt precipitatii mixte, iar vantul nu se linisteste deplin, asa ca temperatura de 0...1 grad a amiezii va fi resimtita ca mult mai scazuta.

Etichete: ninsori, prognoza meteo, PROGNOZA METEO pe 3 zile, vânt puternic, vremea 1 decembrie, vremea 30 noiembrie, vremea bucuresti, vremea bucuresti azi, vremea bucuresti maine

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE