VREMEA de CRACIUN 2017. Temperaturi de până la 15 grade şi ninsori la MUNTE. Vremea în BucureştiVREMEA de CRĂCIUN. Vremea se va încălzi treptat în următoarele zile, astfel că luni, în ziua de Crăciun, temperatura maximă va ajunge până la 15 grade Celsius în zona de sud şi sud-vest, iar în cea mai mare parte a ţării va fi însorit. În Capitală, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de 10-11 grade şi nu vor fi precipitaţii.

Meteorolog ANM: "Doar la munte va ninge, de Craciun". VREMEA DE CRACIUN, in fiecare zona din Romania
Meteorolog ANM: "Doar la munte va ninge, de Crăciun". VREMEA DE CRĂCIUN, în fiecare zonă din România
Foto: activenews.ro

VREMEA de CRĂCIUN. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), sâmbătă vremea va fi în general închisă în toată ţara, iar dimineaţa şi seara va fi ceaţă în zonele joase, în timp ce, în vestul, nordul şi centrul ţării vor fi precipitaţii mixte. Va ninge, însă, la munte, mai ales pe crestele mai înalte, unde vor fi intensificări temporare ale vântului, care vor depăşi la rafale 70-80 de kilometri pe oră. Temperaturile pe timpul zilei vor fi cuprinse între 3 şi 7 grade, mai mari în sud-vest, iar minimele nu vor depăşi zero grade.

VREMEA de CRĂCIUN. De duminică, Ajunul Crăciunului, temperaturile vor începe să crească uşor, însă cerul va rămâne mai mult noros în partea de nord. În est, în zona Mării Negre, va ploua slab. Precipitaţile vor fi predominant sub formă de ploaie în regiunile intracarpatice, iar în zona montană va ninge şi vor fi intensificări temporare ale vântului. Pe crestele cele mai înalte, rafalele pot ajunge şi la 90 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea. Maximele vor fi cuprinse între 5 şi 9 grade Celsius, iar temperatura pe timpul nopţii va fi în jur de -2 grade.

VREMEA de CRĂCIUN. În prima zi de Crăciun, temperaturile vor continua să crească, astfel că se vor înregistra 6 grade în Transilvania şi chiar şi 15 grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, vor fi înnorări, în special, în zonele de munte, dar şi în nordul ţării. Vor fi precipitaţii mixte slabe pe arii restrânse la munte, unde vântul va avea unele intensificări. Va fi prezentă şi ceaţa dimineaţa şi noaptea, în zonele mai joase. Temperaturile pe timpul nopţii se vor situa între -2 şi 5 grade Celsius.

VREMEA de CRĂCIUN. În ceea ce priveşte Capitala, vremea va fi mai caldă decât de obicei pentru această perioadă. Sâmbătă, cerul va fi mai mult înnorat, iar spre seară ar putea ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă de va coborî sub -4 grade.

VREMEA de CRĂCIUN. Duminică, maximele vor fi de 10-11 grade, cu cer variabil şi vânt slab şi minime de zero grade. Este posibil să apară ceaţă dimineaţa şi noaptea, dar şi în dimineaţa următoare, de Crăciun. Luni, temperaturile vor mai creşte puţin, ajungând la 14 grade, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Pe timpul nopţii vom avea o minimă de -2 grade.

Etichete: vremea, vremea de craciun, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE