VREMEA DE CRĂCIUN, conform ANM: PROGNOZA METEO PE 15 ZILE, la BUCUREŞTI şi LA MUNTEVREMEA DE CRĂCIUN, conform ANM: PROGNOZA METEO pe 15 ZILE, la BUCUREŞTI şi la MUNTE: Meteorologii nu aduc veşti bune pentru bucureşteni. Deşi temperaturile mai scad în Capitală, vom avea parte de ploi în Ajun, nu de ninsoare. La munte însă, s-ar putea să ningă de Crăciun.

VREMEA DE CRACIUN, conform ANM: PROGNOZA METEO PE 15 ZILE, de CRACIUN, la BUCURESTI si LA MUNTE
VREMEA DE CRĂCIUN, conform ANM: PROGNOZA METEO PE 15 ZILE, de CRĂCIUN, la BUCUREŞTI şi LA MUNTE
Foto: f64.ro

VREMEA DE CRĂCIUN, conform ANM: PROGNOZA METEO pe 15 ZILE, la BUCUREŞTI şi la MUNTE:

LA BUCUREŞTI

ANM anunţă că, în perioada 15-17 decembrie, valorile termice vor fi în scădere şi vor deveni apropiate de cele normale în a doua decadă a lunii decembrie, respectiv o medie regională de 3...5 grade ziua şi -3...-1 grad noaptea.

Începând din data de 18 decembrie, vremea se va încălzi de la o zi la alta, astfel că valorile se vor situa cu mult peste cele climatologic specifice, cu maxime de 7...12 grade şi minime de 1...4 grade, în medie.

Până în jurul datei de 21 decembrie, vor fi posibile precipitaţii slabe, izolate, mai ales ploi sau burniţă. Probabilitatea pentru precipitaţii, predominant sub formă de ploaie, este estimată a fi în creştere în perioada 22-24 decembrie. Pentru ultimele zile ale intervalului de referinţă este estimată o scădere a temperaturilor, însă acestea nu vor coborî sub limita normală a datei. 

VREMEA DE CRĂCIUN, conform ANM: PROGNOZA METEO pe 15 ZILE, la BUCUREŞTI şi la MUNTE:

 LA MUNTE

În perioada 14-17 decembrie valorile de temperatură vor fi în general apropiate de cele normale pentru data calendaristică, respectiv maxime de -2...2 grade şi minime de -8...-4 grade, în medie. Apoi, începând din 18 decembrie, vremea se va încălzi de la o zi la alta, astfel că valorile se vor situa peste cele specifice perioadei din an, cu medii ale maximelor de 2...6 grade şi ale minimelor de -3...0 grade. Pentru ultimele zile din intervalul de referinţă este estimată o scădere a temperaturilor, însă acestea nu vor coborî sub limita normală a datei.

În perioada 15-19 decembrie vor fi precipitaţii locale, cu caracter temporar şi slabe cantitativ, lapoviţă şi fulguieli. Apoi, după data de 22 decembrie, este estimată o creştere a probabilităţii pentru precipitaţii.

Etichete: craciun la munte, meteo 15 zile, meteo craciun, realitatea, vremea craciun, vremea craciun bucuresti, vremea craciun la munte

0/1 COMENTARII
Violeta
19 Dec 12:34
+0
VOTURI
-0
Cum sa faci bani pe net sigur! Este timpul sa te orientezi conform timpurilor moderne si sa incepi un curs GRATUIT si exceptional care te invata repede cum sa faci bani pe net sigur! Cursul il primesti imediat si cuprinde multe explicatii clare prin care inveti pas cu pas cum sa faci bani pe net sigur. Cere acum mai multe informatii la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE