Vremea face ravagii în ţară. În Capitală cinci maşini au fost avariate după ce un copac căzutVremea nefavorabilă a produs efecte, în ultimele 24 de ore, în mai multe judeţe din ţară. Zeci de localităţi sunt nealimentate cu energie electrică, iar în Bucureşti echipajele intervin pentru îndepărtarea unui copac care a căzut pe cinci autoturisme.

Copac cazut in Bucuresti
Copac căzut în Bucureşti

La ora transmiterii acestei ştiri, nu sunt persoane blocate, evacuate sau rănite din cauza manifestării fenomenelor meteorologice periculoase.
Pompierii din Bucureşti intervin pe podul Jilava unde se înregistrează o acumulare de apa pe carosabil, dar şi pe Calea griviţei unde un copac a căzut pe cinci autoturisme.

De asemenea, în localitatea Pantelimon a fost semnalată acumulare de apă într-o gospădărie.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGSU), pompierii militari au intervenit, în ultimele 24 de ore, în zece localităţi din judeţele Braşov, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Prahova, Mureş şi Sibiu.

În urma ploilor abundente, pompierii dâmboviţeni au acţionat pentru evacuarea apei din 2 curţi inundate, iar în judeţul Călăraşi pentru evacuarea apei dintr-o curte. De asemenea, în mai multe judeţe s-a intervenit cu accesorii grele de descarcerare pentru îndepărtarea a 15 arbori căzuţi pe căile de transport rutiere sau feroviare.

Pe fondul ninsorilor, în judeţul Prahova, pe ruta Târgovişte-Sinaia, autorităţile locale au intervenit pentru deblocarea a trei autocamioane rămase înzăpezite în zona cotei 1.000. Totodată, în judeţul Dâmboviţa, între cabana Dichiu şi cabana Piatra Arsă, s-a intervenit pentru preluarea a două persoane a căror autovehicul s-a defectat. Acestea au fost transportate în siguranţă de către jandarmii montani la cabana Dichiu.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, marţi dimineaţă, în 33 localităţi din judeţele Buzău, Harghita, Sibiu, Suceava şi Vâlcea se înregistrează avarii, iar echipe tehnice se află în teren pentru remedierea situaţiei.

 

Etichete: Bucureşti, copac cazut, copac cazut bucuresti, vreme bucuresti

0/4 COMENTARII
Igorrot
02 Dec 11:39
+0
VOTURI
-0
Зима песок на обуви
Если вы хотите чистоты в поликлинике используйте мешки для мусора,
по доступной цене качественные мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 Dec 20:28
+0
VOTURI
-0
Дождь песок на обуви
Заходите в поликлинику одеваете бахилы и все чисто,
по доступной цене крепкие бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
LUCRU LA DOMICILIU
28 Nov 18:01
+0
VOTURI
-0
Oferta noua lucru pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Eugen
28 Nov 12:32
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE