VREMEA în BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO pentru Capitală în zilele următoareVREMEA în BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO pentru Capitală. Vremea va fi marcată de o accentuată instabilitate atmosferică în zilele următoare.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

VREMEA în BUCUREŞTI DUMINICĂ va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii şi vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16...17 grade.

VREMEA în BUCUREŞTI LUNI va fi răcoroasă și se va menține în general instabilă în prima zi a săptămânii. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi ploi, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade.

VREMEA în BUCUREŞTI MARŢI va fi în continuare răcoroasă și în general instabilă în cursul zilei. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 13...15 grade.

TENDINŢA în BUCUREŞTI Începând de miercuri, şi la Bucureşti va fi ceva mai cald, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, iar emperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade. Vremea va fi tot mai caldă spre sfârşitul săptămânii, temperaturile urmând chiar să depăşească pragurile normale pentru această perioadă.

 ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO Duminică vremea va deveni instabilă, iar valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea de nord, unde se vor situa sub normele climatologice ale datei. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 27 de grade. În regiunile vestice, sud-vestice, centrale și nordice, cerul va fi mai mult noros, va ploua mai ales sub formă de aversă și trecător se vor semnala descărcări electrice. În sud-estul și sudul extrem, înnorările se vor accentua mai ales spre orele serii și în cursul nopții, când vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și local averse. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat, mai ales la munte, 30 l/mp. Temperaturile minime se vor situa între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și nordul Moldovei şi 19 grade pe litoral. 

PROGNOZA METEO LUNI vremea se va menţine în general instabilă şi va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în majoritatea regiunilor. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate mai ales la deal şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 18 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI vremea va rămâne în general instabilă în cursul zilei, iar valorile termice vor marca o creștere, cu precădere în sud-vest și în nord-est. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice, în majoritatea regiunilor. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest, centru și pe crestele montane, dar trecător și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 și 18 grade.

TENDINŢA

De miercuri începe să se încălzească în toată ţara, însă în vest, nord-vest și centru, precum și la munte, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate, averse locale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 19 grade.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: meteo bucuresti, prognoza meteo, vreme capitala, vreme iunie bucuresti, vremea bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE