VREMEA ÎN BUCUREŞTI. De când începe să se încălzească. PROGNOZA METEO pentru 3 ZILEVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, vremea este rece în Capitală, însă de miercuri începe să se încălzească. Temperaturile maxime vor ajunge joi la 23 de grade. 

VREMEA IN BUCURESTI
VREMEA ÎN BUCUREŞTI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI, 26 APRILIE. În Capitală, vremea va fi cu mult mai rece decât în mod normal la această dată cu o maximă, in jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi noros în cursul zilei şi va mai ploua, apoi seara norii încep să se risipească.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI, 27 APRILIE. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Dimineaţa, 4-5 grade în oraş şi spre 1-2 grade în zona preoreşenească, iar la amiază, 18-19 grade. 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI, 28 APRILIE. În Bucureşti, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. 5-6 grade dimineaţa şi 22-23 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil.

Sursa: realitatea.net

 

Etichete: prognoza meteo trei zile, vremea 26 aprilie, vremea astazi, VREMEA BUCURESTI MARTI 26 APRILIE, vremea în bucureşti, vremea mâine, vremea marti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE