VREMEA ÎN BUCUREŞTI în următoarele trei zile. PROGNOZA METEO până marţiVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi instabilă şi duminică. Vor fi averse, iar temperaturile vor atinge maxime de 19-20 de grade. Pentru luni, meteorologii anunţă ploi de scurtă durată, în timp ce marţi condiţiile de ploaie vor fi reduse.

VREMEA IN BUCURESTI
VREMEA ÎN BUCUREŞTI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în general instabilă. Temporar, înnorările se vor accentua şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu precădere în a doua parte a zilei. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât în mod obişnuit la această dată, va fi de 19...20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi condiţii pentru ploaie de scurtă durată. Vântul va sufla în general slab. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, astfel încât maxima va fi de 19...20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara si noaptea, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

Sursa: romaniatv.net

 

Etichete: PROGNOZA METEO 3 ZILE, vremea duminica 8 mai, vremea în bucureşti, vremea maine Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE