VREMEA în BUCUREȘTI, în weekend și luni: Duminică scad temperaturile, dar cresc din nou luniMeteorologii anunță vreme la fel de caldă sâmbătă, în Capitală. Duminică, temperaturile scad și vor fi mai apropiate de normalul perioadei, însă de luni cresc din nou.

VREMEA in BUCUREȘTI, in weekend si luni: Duminica scad temperaturile, dar cresc din nou luni
VREMEA în BUCUREȘTI, în weekend și luni: Duminică scad temperaturile, dar cresc din nou luni
Foto: adevarul.ro

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ

Vremea se va menţine mai caldă decât ar fi normal la mijlocul lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă de 17...18 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, DUMINICĂ.

Vremea se va răci, astfel încât valorile termice vor deveni apropiate de cele normale în această perioadă din an. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii. Vântul va sufla în general moderat.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LUNI

Valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară faţă de intervalul anterior, astfel că vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

sursa: rtv.net

Etichete: vremea, vremea bucuresti, vremea trei zile

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE