VREMEA în București, la începutul săptămânii. Prognoza meteo pe trei zileVremea continuă să fie geroasă în București, luni și marți. Cu toate astea, vântul se mai domolește.

VREMEA in Bucuresti, la inceputul saptamanii. Prognoza meteo pe trei zile
VREMEA în București, la începutul săptămânii. Prognoza meteo pe trei zile
Foto: berilac.ro

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, DUMINICĂ 

Viscolul va continua intensitate mai mare pe parcursul zilei, când ninsoarea va fi moderată cantitativ, iar vântul va atinge la rafală 65...70 km/h. Noaptea, treptat, ninsoarea va deveni slabă, iar vântul va scadea intensitate. Se raceste semnificativ, maxima va fi doar in jur de de -2 grade, dar temperatura real resimtita va fi cu mult mai mica...şi o minimă de -7...-5 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LUNI

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea. Peste zi mai sunt innorari si trecator ninsoare slaba iar vantul se mai domoleste. Temperatura maximă va fi de -3...-2 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, MARȚI

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa, dar mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, doar in prima parte a zilei mai fulguieste. Temperaturi maxime fi de -6...-4 grade, iar cea minimă de -17...-15 grade, mai scăzută în zona preorăşenească până în jurul valorii de -19 grade.

sursa: RTV.NET

Etichete: prognoza meteo, Vânt, viscol, vremea bucurest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE